Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudom meg illetve mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudom meg illetve mik a jelei?

Figyelt kérdés
Akik éltek már át hasonlót.Egy kis segitséget kérnék.Lehetőleg értelmes válaszokat,ne azt h felejtsd el meg szard le.Arra lennék kiváncsi h milyen jelekből tudhatom meg h a volt barátnőm még szeret? Hogy viselkednek ilyenkor,milyen jeleket adnak,miért terelik aha rákérdezünk h érez e még valamit,hiányzom e neki és minden apró jel amiből tudhatom h nem múlt el a szerelem.Légyszi segitsetek! A válaszokat előre is köszi.
2012. febr. 12. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

na most figyelj: a nők NEM mondanak olyan mondatokat, hogy:

- XY nagyooon hiányzik, pedig szerettem, csak hát kék volt a szeme...

A nőknél minden problémás és azt én tudom megmondani, hogy elmult e vagy nem. pár tanács ami esetleg segithet.

- Emlékezz hogy reagált a rád Mielőtt jártatok, majd ezt vesd össze a mostanival.

- Kérd meg meséljen az érzéseiről

- Kérj meg mást hogy meséljen az érzéseiről (a csajok egymás között mindent elmondanak)

- Hivd el csoportos eseményre és nézd hogy szemez e veled, setleg kerül e téged.

- vegyél neki valamit és őszintén mondd meg neki, hogy szeretnéd újrakezdeni.

2012. febr. 12. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Keresi a társaságod,ha meglát nem zavarban érzi magát,hanem sokkal inkább próbál kedves lenni,mosolyog,érdeklődik. Ezekből lehet tudni,hogy még nem felejtett el.. én ha nem akarok semmit az exemtől,akkor közömbös vagyok vele, nem mosolygok rá,ha viszont még érdekel,akkor amiket leírtam.
2012. febr. 12. 12:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Január elejétől kezdve próbált barátkozni,de még most sem értem igazán miért? találkoztunk,beszélgettünk és próbált közeledni,játszani de mintha valami oka lenne annak h nem kezdjük újra,voltam nála is,elmesélte kivel mi a baja,problémák,nevettünk,és kivett a kezemből egy levelet amire én úgy reagáltam h próbáltam visszaszerezni tőle,persze nem brutál módon hanem csikiztem,elég fura volt,mintha ezzel azt szerette volna h átöleljem vagy ilyesmi,miután ez lezajlott csak nézett ki a fejéből,és egy ideig ez ment,benne van egy friss kapcsolatban,és amiket leirtam közben voltak.
2012. febr. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!