Viszeres kismamák, titeket sem küldött az orvos tovább? Én mentem volna érsebészhez, de azt mondta nem indokolt. Illetve akinek terhesség alatt lett trombózisa milyen tünetei /jelei voltak?
Nekem fájnak a lábaim, de mást nem látók rajtuk, nemrég volt dopler vizsgálatom, és nem szeretnék 5 percenként orvoshoz menni, lábfájással.
De azért aggaszt, mert a combom fáj, és visszér ott is van:((((((((((((((((
Nekem terhesség előtt kétszer műtötték visszérrel mindkét lábam.Sajnos mást a kismamaság alatt nem lehet tenni, csak: vadgesztenyekrém, visszérharisnya, váltózuhany, visszértorna, szobabiciklizés.Ha az orvos engedi, úszás.
Ha már tényleg nagyon fáj, akkor én biztos elmennék az érsebészhez.Hátha tud valami okosságot.Ezt neked kell tudni.Az attól is függ, mit mutatott a dopler.
A múltkor volt itt egy kismami, aki trobmózis gyanúval ment orvoshoz.Nem tudom, mi lett vele.Próbáld meg megkeresni a kérdések között.Hátha tudsz neki írni, vagy tőle kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!