Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjátok ezt a magányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok ezt a magányt?

Figyelt kérdés

Mások csinosnak, viccesnek, vonzó nőnek titulálnak, mégis, szombat este itthon ülök a gép előtt és borzasztóan magányos vagyok...

Van egy férfi, akit szeretek..de ő nem szeret viszont...kedvel, élevzi a társaságom, de csak kihasznál...És ráadásul hosszabb-rövidebb időre külföldre költözött.

Próbáltam túllépni/randizni...De túl fair vagyok..Ha nem érzem a vonzalmat egy jópár randi után sem, megmondom,h ne húzzák velem az idejüket. Pedig jó srácok..

Heti mérlegem egy ilyen "szakítás" és egy újabb pasi, aki szimpi lett volna, és az első randit követően újra elhívott, meg telefonált, de az én programajánlatomra egy napja nem válaszol...

Buliznom kéne, de a barátaim mind boldogan, párban, akár már gyerekkel töltik otthon a napokat...

Még az is lemondta utolsó percben, aki megígérte mára...

És még az anyám is nyüstöl,h elpazarlom a szép éveim, ha ilyenkor itthon ülök...

De mit csinálhatnék?????????????????

2012. febr. 11. 20:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Évekig jól éreztem magam egyedül...Voltak kapcsolatok, de mindig kiegyensúlyozottabb voltam egymagamban...

Magányos típus vagyok ilyen szempontból..De tavaly beleszerettem vkibe...

És olyan volt vele lenni, mint előtte sosem,se egyedül, se mással..

És most.h nincs velem én megint megvakultam..AZután,h megmutatták a szivárványt, érted?!

És senki sem látja/tudja,h így szenvedek...Még azt sem tudják,h szerettem...

Pont ezért nem siet segítségemre a sok barát sem, mert nem tudják,h kellenének:(((

Nem érzi rajtam senki..Pasik jönnek, 99%ban én hajtom őket el...

2012. febr. 11. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Mióta vagy egyedül? Velem ugyanaz van amit leírtál, csak nekem még viszonylag friss (két hónapos) a szakítás...de tényleg sz.r egyedül. De szerintem amíg azt az illetőt szereted, és nem zárod le magadban a dolgot, addig nem is lesz nagyon változás:/
2012. febr. 11. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Előbb tényleg ezt a lezáratlan szerelmet kéne lezárni, pl. meséld el annak akiben a legjobban megbízol. Már attól is jobb lesz valamivel ha kimondod. És amíg ezt nem dolgoztad fel addig én nem látom értelmét másokkal való randizgatásnak.
2012. febr. 11. 20:44
 14/19 A kérdező kommentje:

Hónapok óta próbálom lezárni...De részt vesz az életemben... "barátok" maradtunk, vagy valamik.

Időnként látom, hallom, gyakran ír...

De nem az enyém...én meg nem kellek neki..

Próbáltam megszakítani minden kapcsolatot, de életemben először az akaratom kevés volt... két hétig bírtam max nélküle...

És megkerestem, vagy ő keresett meg...

De mikor azt hittem végleg végetért köztünk, a sors akkor is újra elém sodorta...

2012. febr. 11. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Ne gondolkozz olyan sokat, kezdj új életet, keress egy pasit, menj hozzá feleségül, szülj gyerekeket, dolgozz és élj, ne csak nyelvet tanulj, meg sportolj, azok is érdekesek, meg fontosak, de az életben a család a legfontosabb. Majd idővel rájössz.
2012. febr. 11. 21:11
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 21:11 ez hülyeség................

Te magad nem akarsz nyitni másfelé.Akkor mit vársz?És kitől?

Amazt szereted,hogy várod,hogy új jöjjön?:)

Miért nem "kellesz neki"?

2012. febr. 11. 21:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindenekelőtt ezt az idézőjeles szerelmedet jobb lesz ha sürgősen elfelejted! Csak le fog építeni lelkileg teljesen!
2012. febr. 12. 01:23
 18/19 A kérdező kommentje:
De hogyan felejtsem el?:(
2012. febr. 12. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:
majd én elfeledtetem veled
2012. febr. 13. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!