Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bírjátok a párotok nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjátok a párotok nélkül?

Figyelt kérdés
Általában mindennap találkozunk a párommal, heti 2-3-szor együtt is alszunk, van hogy többször is. Vizsgaidőszakokban és szünetekben nem tudunk ennyit találkozni, ami sokszor iszonyatosan megvisel. Nagyon sok km van közöttünk, nem tudunk mindig a másiknál "lógni" sajnos. Minden pillanatban rágondolok, vágyom az érintéseire, az ölelésére, a szeretetére. Nehezen bírom azt, hogy ilyenkor ilyen messze van tőlem. Ha lefoglalom magamat valamivel, akkor is kb fél órára tudom kizárni a fejemből. Ti hogy vagytok ezzel? Hogyan viselitek a külön töltött napokat?
2012. jan. 5. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól,de ha ennél távolabb lakna,akkor agyvérzést kapnék.Így,hogy 10 perc alatt ott vagyok nála,azért könnyebb elviselni a dolgot.
2012. jan. 5. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:

egyre nehezebben... én is így vagyok ezzel... ezért rossz ez a vizsgaidőszak, de rengeteget beszélünk neten és telefonon is beszélünk mert az azért jobb érzéssel tölt el, hogy a hangját hallhatom :)

tartsa benned a lelket az, hogy mindjárt vége és utána mennyit tudtok együtt lenni :))

2012. jan. 5. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én elég jól viselem. De ehhez hozzátartozik, hogy párom előtt másfél évig egyedül voltam, és megszoktam, hogy lefoglalom magam. Vannak barátaim, akikkel eljárkálok, edzésekre járok, és még pár hobbi. Egyelőre meg is kattannék, ha hirtelen minden elfoglaltságom megszűnne, és csak párom maradna, mert szeretem élni az életem, aminek ő is része ugyan, de rajta kívül is van életem, amit éppúgy élvezek. Ha sokáig együtt maradunk úgyis lesz még bőven időnk egymásra =)

Nekem heti 1-2 randi, együtt alvással összekötve elég most. Majd ha nem lesz suli, akkor több időnk lesz, annál hamarabb nem tervezek sűrítést.

21/l

2012. jan. 5. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

én nem tudom kizárni a fejemből,hiába csinálok bármit úgyis eszembe jut:D

de nem baj tudom hogy másnap úgyis találkozunk :)

(heti 3× találkozunk és kéthetente ott alszom hétvégén is:d)

2012. jan. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!