Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasival így viselkedtek, az mit jelent? Van erre érthető magyarázat, vagy ne is próbáljam megérteni?
Figyelt kérdés
Adott a lány,először megkeresett valami mondvacsinált indokkal,és elérte,h találkozzunk kettesben,megvolt,aztán összebarátkoztam vele, és csomó mindnet kérdezett rólam, a családomról például,meg úgy bókolgatott is,h milyen okos vagyok,hát csak néztem, majd ezek után,h már jóba lettünk,elkezdett semlegesen vislekedni, nem értem miért, olyan definiálhatatlan,mostanában levegőnek néz, ha köszönök neki,akkor is lesüti a szemét,vagy egyszerűen odébb áll, most komolyan? ez mire jó neki? akkor egyáltalán minek keresett meg? :DD Tkre nem értem,szerintem nagyon félreértett valamit,mivel én nagyon közvetlen voltam mindig vele,mindig puszival köszöntem neki,meg meg érintettem,néha megleptem pár aprósággal,vagy csak segítettem neki valamiben,de én alapjáraton ilyen vok. mindenkivel,akit kedvelek mint embert...,lehet azt hiszi,h többet akarok tőle,ami azért is röhejes,mert én senkivel nem akarok komoly kapcsolatot létesíteni, tök jó laza haverság volt köztünk,nagyon csíptem a csajt,de mivel most meg már elkerül inkább,így nem értem,h tulajdonképpen most akkor mi van? Valaki ezt meg tudja nekem magyarázni,h akkor miért kersete régen a társaságomat,most meg nem. Talán csak mert megismert,és rájött,h egy segfej vagyok,vagy mi? :D2012. febr. 11. 19:43
11/11 anonim válasza:
Az még nem jutott eszedbe, hogy leülj vele és beszélj erről.Mondd el, hogy nem érted a reakcióit és te mit gondoltál erről a barátságról és Ő mit várt tőle? Ha fontos a barátsága tegyél is érte még ha Ő többet is akart talán barátok még lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!