Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedtek így?
Kedves leányzók fel teszek egy értelmetlen kérdést hát ha választ is kapok rá. Nap mint nap olvasom drága facebook barátunk falán így vagyunk köcsögök úgy vagyunk köcsögök mi fiúk.
"Mikor találom már meg az igazit"
"Akitől kapsz egy szívecskét az járni akar veled"
"Már megint át vágott"
MEG BLABLABLA!
Sorolhatnám, de aztán ha össze sodor a szél egy tényleg értelmes sráccal akkor a következő reakciótok rá. (több példát tudok rá) "Legyünk barátok" Ez egy értelmetlen kör szerintem és csak már egy picit frusztráló nap mint nap olvasni. Várok értelmes és értelmetlen válaszokat. Rettentően érdekel ez a kérdés.26/F
Mert az anyukájuk nem törődik velük, ezt látják a barátnőiktől, mit tudom én.
Minek foglalkozol a felszínes emberekkel, én nem írok ki ilyeneket, az én barátom egy "rendes, értelmes srác" és a barátnőim is ugyanilyen mezei halandókkal járnak.
Aki a facebookon éli az életét, az olyan is.
26 évesen még ezt sem tanultad meg, akkor úgy mégis mit vársz az élettől?
20L
17:31
Na már most lehet én élek hülye helyen és csak itt ilyenek a lányok de hozzá teszem nálam soha nem a külső volt fontos és meg lepődnél hogy hány lány barátom van sőt sokkal több mint fiú. Valami oknál fogva meg bíznak bennem és én ennek őrülök is segítem őket ott ahol tudom. De nem általánosítok le hogy most mindenki ilyen csak fura hogy egyre több barátom, ismerősöm vagy csak egy hétvégi kocsma túra közbe mesélnek ezt azt az emberek. Én arra gondoltam hogy mondjuk az én korosztályom csak ilyen nagyon óvatos fel fogású és ezért helyezi elő térbe a barátságot. A kérdésem lényege nem az hogy legyünk barátok hanem ha eltelik x idő nem egy két hétre gondolok hanem több időre egy csomó mindent tudsz róla akkor miért csak barátságra tudtok gondolni. Tudok olyan "esetről" ahol több évi barátság után zuhant meg a kapcsolat mert az egyik fél többet érzet mint a másik és megint nem általánosítok csak a lány részéről jött az hogy "nagyon szeretlek de nem tudok csak a barátod lenni". Akkor hogy is van ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!