Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedtek így?

Figyelt kérdés

Kedves leányzók fel teszek egy értelmetlen kérdést hát ha választ is kapok rá. Nap mint nap olvasom drága facebook barátunk falán így vagyunk köcsögök úgy vagyunk köcsögök mi fiúk.

"Mikor találom már meg az igazit"

"Akitől kapsz egy szívecskét az járni akar veled"

"Már megint át vágott"

MEG BLABLABLA!

Sorolhatnám, de aztán ha össze sodor a szél egy tényleg értelmes sráccal akkor a következő reakciótok rá. (több példát tudok rá) "Legyünk barátok" Ez egy értelmetlen kör szerintem és csak már egy picit frusztráló nap mint nap olvasni. Várok értelmes és értelmetlen válaszokat. Rettentően érdekel ez a kérdés.26/F

2012. jan. 29. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem viselkedek így.
2012. jan. 29. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert az anyukájuk nem törődik velük, ezt látják a barátnőiktől, mit tudom én.

Minek foglalkozol a felszínes emberekkel, én nem írok ki ilyeneket, az én barátom egy "rendes, értelmes srác" és a barátnőim is ugyanilyen mezei halandókkal járnak.

Aki a facebookon éli az életét, az olyan is.

26 évesen még ezt sem tanultad meg, akkor úgy mégis mit vársz az élettől?

20L

2012. jan. 29. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
akár hiszed, akár nem a lányok elég bonyolult teremtmények...és néha (elég gyakran) még magunk sem tudjuk/értjük mit akarunk. De ezt a legyünk csak barátok dumát én sem értem, hogy miért csinálják egyesek.... :S
2012. jan. 29. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Félre értések ne essenek nem élem a fészen az életem csak tényleg frusztráló amit ki tudnak írni sokszor szegény férfi társaimat próbálom védeni és tökéletesen tisztába vagyok vele hogy a női lélek kiszámíthatatlan de akkor is nem értem. Annyi ilyennel találkozom
2012. jan. 29. 17:04
 5/8 anonim válasza:
Akik ilyen "küldj egy szyvecskét, és megírom hogy járnék-e Veled :$ <3" féle hülyeségeket írkál ki facebookra, attól nem igazán lehet másra számítani. Nem minden lány ilyen, gondolom nem látsz tovább a vékony-bögyös, festett hajú, műkörmös, tűsarkúban tipegő, a fejéről kb 20 közeli képet felrakó lányoktól, és ekkor jön a nagy meglepődés, hogy "miért ilyenek a lányok". Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, aki ápolt meg ilyenek. Amúgy én a férfiakban nem értem, hogy miért olyan tragédia, ha egy lány (eleinte) csak a barátja akar lenni? Az nem feltétlenül azt jelenti, hogy életetek végéig csak barátok maradtok... Szerintem jobban meg lehet ismerni egy ember személyiségét baráti viszonyban, mert nincsenek azok a kötelező idegtépő rituálék (randira hívogatás, kiöltözés a találkák előtt, stb.), hanem kb azt mutatja magából az ember ami spontán jön és ami az igazi énje.
2012. jan. 29. 17:31
 6/8 A kérdező kommentje:

17:31

Na már most lehet én élek hülye helyen és csak itt ilyenek a lányok de hozzá teszem nálam soha nem a külső volt fontos és meg lepődnél hogy hány lány barátom van sőt sokkal több mint fiú. Valami oknál fogva meg bíznak bennem és én ennek őrülök is segítem őket ott ahol tudom. De nem általánosítok le hogy most mindenki ilyen csak fura hogy egyre több barátom, ismerősöm vagy csak egy hétvégi kocsma túra közbe mesélnek ezt azt az emberek. Én arra gondoltam hogy mondjuk az én korosztályom csak ilyen nagyon óvatos fel fogású és ezért helyezi elő térbe a barátságot. A kérdésem lényege nem az hogy legyünk barátok hanem ha eltelik x idő nem egy két hétre gondolok hanem több időre egy csomó mindent tudsz róla akkor miért csak barátságra tudtok gondolni. Tudok olyan "esetről" ahol több évi barátság után zuhant meg a kapcsolat mert az egyik fél többet érzet mint a másik és megint nem általánosítok csak a lány részéről jött az hogy "nagyon szeretlek de nem tudok csak a barátod lenni". Akkor hogy is van ez? :)

2012. jan. 29. 17:43
 7/8 anonim válasza:
Lehet egyszerűen nem vonzódott hozzá valamiért, és kész.
2012. jan. 29. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom. :)
2012. jan. 29. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!