Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasival így viselkedtek, az mit jelent? Van erre érthető magyarázat, vagy ne is próbáljam megérteni?
Te tényleg ilyen hülye vagy? :)
A lány pont hogy többet akart volna, te pedig nem akartál semmit és ő tovább állt.
Igen,tényleg ilyen hülye vagyok!:D
na jó!
viccet félretéve
esélyt azt mindenkinek szoktam adni,ha tényleg komoly érdeklődést látok a láyn részéről
de nekem fontos,h jó barátok is legyünk, talán akkor lennék képes elköteleződni,ha valaki megfelelne a kritikus igényeimenk,de ahhoz előbb meg kell ismernem, de ő még azelőtt kihátrált,mielőtt megismertem volna
Ha azt látnám rajta,h szívesen van a társaságomba,még adnék is neki egy esélyt,de így...h kerül., szerintem egyszerűen rájött,h nem bír,mert talán túlzottan bunkó vagyok,vagy nemtom,laza...stb
de mondom,h az vagyok, és csak kihasználom a csajokat,eddig csak iylen futó kaéandjaim voltak,3 hivatalos barátnőm volt,de azokkal is csak játszadoztam
azokat a lányokat,akiket valóban kedvelek,nem használom ki, nem megyek rögtön be velük kapcsolatba,mer nem akarom a jóbaráétságot elcseszni.
A válaszom továbbra is az,h igen!
én inkább élvezem az életet
párkapcsolatra totál alkalmatlan vagyok
szar ügy tom,eddigi barátnőim tudnának mesélni
ez ta lányt meg nem akarom kihasználni,ennyi még van bennem legalább
Én is csináltam már így fiúval, de azért mert ahogy megismertem, úgy kezdett tőle elmenni a kedvem. Egyre több dolog volt ami nem tetszett benne. Az igazat nem mondhattam meg, hogy ez sem tetszik, az sem tetszik, mert nem kérhetem arra, hogy változzon meg miattam, több dologban is.
Így inkább egyre kevesebbet beszéltünk, hanyagoltam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!