Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Az embernek legyen a párja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Az embernek legyen a párja a legjobb barátja is egyben" - mennyire értetek ezzel egyet?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 06:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ha nem is a legjobb, de nagyon jó barát kell legyen.
2012. febr. 15. 16:11
 22/32 lila nyuszi ***** válasza:
Amúgy szívesen megismerkednék olyan fickóval aki így gondolja. :)
2012. febr. 15. 16:13
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek, és ebbe az is beletartozik, hogy lehessen vele együtt hülyülni. Tehát nemcsak jópofi nevetgélések jópofinak vélt témákon, hanem szívből jövő poénkodások röhögések is férjenek bele. Rég rossz, ha vissza kell fognod magad a párod előtt, nehogy rossz szemmel nézzen rád azért, mert te EZT viccesnek tartod. Nem is tudnék felszabadult lenni úgy.

Meg pl szerintem elég gáz, ha valaki mondjuk a férje előtt nem mer fingani meg ilyesmik.

2012. márc. 1. 20:58
 24/32 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyet értek.
2012. márc. 27. 22:24
 25/32 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben!
2012. márc. 27. 22:39
 26/32 anonim ***** válasza:
Muszáj hogy a partner mellett legyen egy legjobb barátja az embernek. Mert ha netán szétválnak útjaik akkor elvesztik a legjobb barátjukat és a szerelmüket is... Ha nincs az embernek legjobb barátja a szerelem mellett az elég nagy hiba, mert egyszerre veszthet el mindent.
2012. márc. 28. 15:24
 27/32 anonim ***** válasza:

én teljes mértékben egyetértek egy Igennel, mert akkor nincs titok egymás előtt, ismered minden gondolatát, mozdulatát MINDENt.

Sokkal jobb egy olyan emberrel lenni aki előtt nem szégyenled a hibáidat.

Viszont hátulütője, hogy egy nyitott könyv vagy így előtte és ha szakítotok akkor, ha rosszindulatú kihasználhatja ezt.

Nekem 3éves kapcsolat után mikor bejelentette a lány, hogy ennyi akkor azt hittem megszakad a szívem... Nem találtam a helyem, nem tudtam magammal mit kezdeni. Hiányzott a barátom/szerelmem/a kincsem aki nélkül nem bírtam/om elképzelni a normális életet pedig már lassan egy éve lesz:/ Sokkal nehezebb elszakadni, ha a barátod is volt.

A szerelem elmúlhat/lik de az a különös barátság az mindig hiányozni fog.

Azok a kapcsolatok szoktak a legtartósabbak lenni, amelyek barátságon alapulnak az nem vitás. Az, hogy utána hogyan alakul az már a jövő zenéje

2012. ápr. 8. 22:36
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet,mert ha pl lelki válságba kerülök miatta, vagy vele van gondom, nem neki sírom el, hanem egy barátnak.
2012. máj. 15. 17:07
 29/32 anonim ***** válasza:
igen,azok a kapcsolatok a legjobbak.. viszont ha szétmentek akkor ez hátrány,mert utánna már nemtudtok barátok lenni és ha már nemis vagy belé szerelmes,de barátként mindig hiányozni fog és pótolhatatlan lesz! tapasztalat..
2012. máj. 15. 17:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem így lenne normális..de sajnos sok helyen nem így van. A kapcsolatnak viszont mindenképpen túl kell mennie a haverságon.:)
2013. aug. 8. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!