Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Az embernek legyen a párja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Az embernek legyen a párja a legjobb barátja is egyben" - mennyire értetek ezzel egyet?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 06:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan.
2012. febr. 11. 09:50
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak, hogy egyet értek vele, hanem így is "választottam" párt.

Ha egyébként nem érzed jól magad vele, akkor mi értelme együtt lenni?

2012. febr. 11. 10:15
 13/32 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tudok egy fiúra úgy tekinteni mint a legjobb barátom. Nekem van egy legjobb barátnőm és kész. :D A fiúm a fiúm akivel persze nem csak mint párt hanem mint barát is jóban vagyunk. De ez szerintem alap dolog...
2012. febr. 11. 10:26
 14/32 anonim ***** válasza:
29%
En nem ertek vele egyet, mert a legjobb barat szerintem sajat nemu. Egeszen egyszeru okok miatt, 2 no jobban megerti egymast, mint egy no es egy ferfi. A parom is mindenben a tarsam, mindent meglehet vele beszelni, de sok mindenhez jobban ert (illetve megert)egy baratno. En a kettot nem olvasztanam egybe.
2012. febr. 11. 10:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
teljes mértékben egyetértek
2012. febr. 11. 11:42
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek vele és nálunk is így van. 6 éve együtt vagyunk, nem is tudom mihez kezdenék, ha a párommal nem lehetne bármit megbeszélni, tenni, ami csak felmerül.

22/L

2012. febr. 11. 13:10
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

"2 no jobban megerti egymast, mint egy no es egy ferfi."

Én meg ezzel nem értek egyet... Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy ez rám abszolút nem igaz.

Soha nem tudtam kijönni a többi csajjal. A barátom meg a többi pasival :-D

Mi, a 2 "selejtes", jól megtaláltuk egymást :-)

És igen, ő a legjobb barátom. Nem is igazán tudnám elképzelni, hogy másképp legyen.

2012. febr. 11. 13:37
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez teljesen alap dolog, legalábbis én kamaszkorom óta így gondolkodom erről. Nem is értem hogy lehet úgy járni valakivel, megcsókolni, hozzábújni, intimebb testi viszonyba keveredni, hogy az illetővel nincs meg az a bizonyos lelki közelség. Próbáltam már enélkül, de nem volt jó.
2012. febr. 11. 14:49
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút egyetértek ezzel, lány vagyok
2012. febr. 11. 19:24
 20/32 lila nyuszi ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyet értek! Szerintem akkor igazi egy kapcsolat. Sajnos sokan nem várják meg amíg kialakul a szeretet, bizalom, kapcsolat alapjai.

20/N

2012. febr. 15. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!