Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol erről? Nem tudom hogy mit csináljak.

Figyelt kérdés

ezt írta ma barátom...: Bocsika ,de ez igy nem fog menni...

Mert én nem ahoz vok szokva h. mindig érdeklödjenek utánam meg hogy állandóan kérdezösködj h. merre voltam,kikkel,pl.:lánnyal,haverokkal,Stb...

Magyarul meg kéne ezt beszélni 2nk között.találkoznunk kéne- e miatt Érd-alsón hétvégén...

Ui.:irj vissza mikor érsz rá?!

2009. jún. 2. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
ne próbáld mindig megtudni, h hol járt, mit csinált, kivel, miért...
2009. jún. 2. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
xd én is érdi vok, ittlakom 10percre alsótól:D
2009. jún. 2. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
menj el és beszéljétek meg -.-"
2009. jún. 2. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
a fiúknak kell a tér, majd ő keres ha akar,mondd meg nekki h még ne menjetek szét,és te majd megpróbálsz odafigyelni magadra hogy ne kérdezősködj annyit. ha érzi h kicsit "leszarod" akkor jobban fog akarni:) bár azt nem tudom h mennyi ideje jártok meg hány évesek vagytok stb. mondjuk ha tudod magadról h nem tudsz megváltozni,akkor leeht h másikfiút kéne keresned:S
2009. jún. 2. 21:31
 5/8 A kérdező kommentje:
én 16 ő 17...
2009. jún. 2. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem magáért beszél, meg kell beszélni. :)

Ő ezt nem szeretné, hogy mindent tudj, idővel egyébként meg fog nyílni, ha Ő is úgy akarja.

2009. jún. 2. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:
hnap lemeek hozzá megbeszélni bár lehet azt fogja hinni h futok utána pedig nem de sztem tök8 h hétvégén vagy hnap beszéljük meg...elegem van...
2009. jún. 2. 21:55
 8/8 A kérdező kommentje:
remélem tényleg csak ennyi a baja mert akkor ezt meglehetne oldani sztem...
2009. jún. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!