Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Semmit nem reagált arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmit nem reagált arra, hogy lehet el fog veszíteni. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Sokat vitatkozunk a párommal. Bár személyesen nem sokat tudunk beszélni, a munkája miatt.

Végül is a viátk többsége ezért alakult ki.

Írtam neki egy elég lényegre törő mondatot, amiben megfogalmaztam,hogy legyen jó valentin napja, nekem nem lesz. Erre visszakérdezett, hogy "ez azt jelenti,hogy elveszíthetlek?" és annyit írtam neki, hogy lehet. Erre már egy órája nem válaszolt semmit.

Nem akarom megint én keresni. Ti most keresnétek a helyemben? Miért nem válaszolt erre semmit?

2012. febr. 9. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ne cseszteds már szegényt.

várd meg, mit főz ki valentin napra

(mikor lesz?)

2012. febr. 9. 18:40
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem leszünk együtt valentin napon. :)

Dolgozni fog. Én meg megyek a menhelyre. :) Ott ünnepelek a kutyikkal :)

2012. febr. 9. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy dolgozik, és nem iszik, nem csajozik!

Kevés ilyen rendes pasi van.

2012. febr. 9. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok, ainek külföldön dolgozik a férje. Megnéztem, valentin nap keddre esik. Én is egyedül leszek. :))
2012. febr. 9. 18:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Hahó, EMBEREK! Két hete nem találkoztak, és napi fél percet beszélnek! Ez kapcsolat? Ne áltassátok már szegényt, nem rendes, csak nem szereti, lesz-rja, szakítani meg nincs gerince. Állj ki magadért, szakíts vele. Én vagyok az a válaszadó, akivel ugyanezt csinálta az exe, szakított velem, és 1 hónapra rá megismertem a modtani barátom, akivel már együtt is élek, és evidens, hogy minden nap látjuk egymást. Nem akarok itt magamról mesélni, a lényeg, hogy hidd el, ez nem normális kapcsolat, és találsz jobbat, ahogy én is találtam. Lépj ki!
2012. febr. 9. 18:48
 16/20 anonim ***** válasza:

első vagyok. Szerintem elég gáz így a kapcsolat ahogy leírod, az jön le, hogy neki nem oszt nem szoroz hogy együtt vagytok (bocsi, de így látom) szerintem szépen hanyagold és megátod, hogy mit érez irántad, mennyit érsz neki.

Kiskutyáááák:) *-*:):)

2012. febr. 9. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Pedig ezt akármilyen szépen maszkírozzuk, ez a "lehet" bizony érzelmi zsarolás.

Mert megpendítetted előtte a lehetőséget, hogyha nem változnak a dolgok, te akár el is hagyod őt.

De ha már eddig eljutottál, minek vagy még vele?

Amikor összejöttetek neki már akkor is ez a munkája volt? Akkoriban sem tudtatok (sokkal) többet találkozni?

Mit jelent az, hogy személyesen nem sokat tudtok beszélni? (heti 2x, havonta 2x)

Az én párom kamionozik, 7 éve vagyunk együtt, és még egyszer nem jutott eszembe azt írni/mondani neki, hogy "elveszíthet". Ilyesmi meg sem fordult még a fejemben. Pedig a hét nagy részén mi is sms-en illetve telefonon tartjuk a kapcsolatot. És így látatalanba elárulom, valentin napon mi sem leszünk együtt, de meg fogom írni neki, hogy mennyire nagyon szeretem!

24/N

2012. febr. 9. 18:53
 18/20 A kérdező kommentje:

Utolsó: Mikor megismertem és összejöttünk még nem ez volt a munkája, akkor minden szép és jó volt. Utána jött a munka. Személyesen jó ha kéthetente beszélünk, amikor látjuk egymást egy napra. A többi esetben marad a napi fél perc telefonon, amikor meghallgatom,hogy mi van a munkahelyén és utána le is teszi, mert mennie kell. :)

Azért vagyok vele még mindig, mert szeretem és bármennyire is hihetetlen nem akarom elveszíteni, mindig reménykedem, hogy hátha jobb lesz.

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Akinek a férje külföldön van: Mióta van kint? És mennyi időközönként jön haza?

A baj a valentin nappal csak annyi,hogy megbeszéltük,hogy együtt töltsük. De tegnap írt egy sms-t,hogy munka lesz és ezt muszáj és nem vehet ki egy nap pihit.

Mindig ezt mondja, de ismerem a főnökét. Írtó jó fej, simán elengedné.

2012. febr. 9. 19:13
 19/20 A kérdező kommentje:
Viszont még jó azt is tudni, hogy én néha besegítek a közeli menhelynek. Ezért is volt már egy két vitánk. Mert neki pont szabad volt a szombatja, engem meg felhívtak,hogy be kéne menni, mert csomó önkéntes lebetegedett és nagyon sok kutyát dobtak ki pénteken. Mondtam neki,hogy ezt az egy alkalmat igazán megértheti,hogy nem tölthetem vele, max majd 6 után. Erre leszidott,hogy akkor foglalkozzak a nyavalyás korcsokkal(amúgy állatbarát ő is). Pedig ez csak egyszer fordult elő.
2012. febr. 9. 19:16
 20/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem, hogy miért szid téged mindenki, nem lehet neked se könnyű. Azt meg elég nehéz elhinni, ha valaki tényleg szeret csak napi fél percet tud rád szánni. Ez nem kapcsolat. Írhat akárki akármit, lehet más munkát találni csak akarni kell.

26N

2012. febr. 9. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!