Mondtad már valaha a tesódnak, hogy a "k. Anyádat! "? Ha igen, hogyan reagált rá?
A kérdés nem offenzív akar lenni.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mondtál már-e valamit úgy, hogy nem gondoltál bele a jelentésébe...
Én nem, de barátnőmnek egyszer mondta a bátyja, hogy "a k*rva anyád" erre barátnőm:"a tiéd!" mire a bátyja:"ja, nekem úgy is jó" :D
Mondjuk szerintem aki ilyet mond, az nem gondolja szó szerint, csak hát ugye ez az egyik legnagyobb sértés, amit mondani lehet, ezért mondják ezt, abba nem gondolnak bele, hogy a saját anyjukról beszélnek. Különben kicsit gáznak tartom, hogy már úton útfélen ezzel dobálóznak az emberek, bele sem gondolva, hogy az illető édesanyjáról beszélnek, akinek köze nincs valószínűleg a dologhoz, ami miatt haragban vannak. De mondom, szerintem csak azért mondják már sokan, mert annyira sértő, nem gondolnak bele, hogy voltaképp mit is mondanak.
Csak viccből, ilyen kis hülye komolytalan vitáknál. Ilyesmit még nem mondtam neki.
De egyszer kiskoromban megkérdeztem anyámat, hogy mi lenne, ha éjjel megfojtanám az öcsémet? Nem tudom, miért kérdeztem, alighanem puszta kíváncsiságból, de eléggé lecseszett miatta (el is hiszem), aztán megkérdezte, hogy mi a kedvenc számom 10 alatt és én mondtam neki, hogy a 6. Máig a 6-os a kedvenc számom egyébként. Ő akkor azt mondta, hogy az az ördög száma (de az a 666, mindegy), hát elég nagy veszekedés lett belőle.
Kicsi voltam, nem gondoltam bele a kérdésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!