Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmit nem reagált arra, hogy lehet el fog veszíteni. Ez mit jelent?
Sokat vitatkozunk a párommal. Bár személyesen nem sokat tudunk beszélni, a munkája miatt.
Végül is a viátk többsége ezért alakult ki.
Írtam neki egy elég lényegre törő mondatot, amiben megfogalmaztam,hogy legyen jó valentin napja, nekem nem lesz. Erre visszakérdezett, hogy "ez azt jelenti,hogy elveszíthetlek?" és annyit írtam neki, hogy lehet. Erre már egy órája nem válaszolt semmit.
Nem akarom megint én keresni. Ti most keresnétek a helyemben? Miért nem válaszolt erre semmit?
Értem, köszi.
Csak gondolkoztam egy olyanban, hogy "Látom nagyon meghatott, hogy el fogsz veszíteni." vagy valami ilyesmi.
Mert eddig soha nem éreztem,hogy annyira nagyon meghatná.
Hisz mióta összejöttünk, semmit nem tett a kapcsolatért.
Ez szerintem még nem tartozik bele az érzelmi zsarolásba.
Akkor meg ő mit csinál velem? Két hete nem láttam.Naponta beszélünk fél percet telefonon. Ez valahogy nem kapcsolat feeling.
Az én férjem külföldön dolgozik. Nekem is nehéz.
Azonban ez nem jut eszembe, ha mi sem tudunk beszélni. Nehéz neki is, mert nincs itthon - nemcsak nekem.
Ezzel a cseszegetéssel (bocs!) csak azt fogod elérni, hogy elege lesz. Gondolom zűrös a munkája, kifárad rendesen, és ezek után még te is neki esel, na ez nem fog neki hiányozni.
Most ne hívd, higgadj le, és utána hívd fel! Mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de néha nehezen bírod, hogy alig látod, és ezért kattantál így ki!
Minek akarod keresni??Megint veszekedni??
Ő dolgozik,Te unatkozol.Nincs ennek értelme.Engedjétek el szépen egymást.
Te meg mindenfélét belemagyarázol a tetteibe,vagy a várt tetteibe,vagy a nem csinált tetteibe.
Én már rég meguntam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!