Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem ennek a fiúnak? Nagyon fontos! Köszönöm! =)
Kicsivel több mint egy éve ismerem, és eddig kétszer csókolóztunk. Amikor mondtam neki hogy tetszik, akkor mondta hogy az cink, de amikor mondtam neki ittas állapotban volt. :D (19 éves) De amikor utoljára voltam bulizni, akkor a haverjával állandóan ott voltak ahol én,és amikor mentünk haza akkor utánam néztek,és mondta hogy "megy haza". Legalábbis azt hiszem hogy ezt mondta :$ Direkt előttem táncolt,de nem köszönt, de az utcán mikor múltkor összefutottunk, akkor igen. Amikor kicsi volt benne még puszit is dobott. o.O
Tetszem neki, vagy ...
17L
fú, hát akkor ez elég nyilvánvaló.
nyisd ki a szemed és vedd észre. :)
megkérdezted, mióta tetszel neki. ő nem mondta, h tetszel neki = nem tetszel neki. ez ennyire egyszerű. ráadásul bunkó is. az meg, h csókolózott veled tényleg nem jelent semmit. ezt saját tapasztalatból tudom. múltkori buliban megkörnyékezett minket (engem és az egyik barátnőmet) két srác. az egyik nagyon tette nekem a szépet, ölelgetett, puszilgatott, viccelődött velem, és bókolt. és persze meg akart csókolni. amit én nem hagytam, mert fél órája ha ismertem. nekem ez kicsit gyors volt. próbálkozott még egy ideig, aztán otthagytam, 10 perccel később pedig barátnőmmel csókolózott. akinek azt mondta, h igazából én tetszem neki. tehát akkora defektes kölykök vannak a mai világban... a csókolózás olyan nekik, mintha csak köszönnének. ezért SE tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget. és ne teperj utána, mert nem érdemes. hidd el, vannak nála ezerszer rendesebb srácok, akik oda lesznek érted és nem lesznek veled bunkók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!