Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tetszem egy fiúnak sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem egy fiúnak sem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, szép arcú, kedves, humoros, jó megjelenésű lány vagyok. Csak az a baj, hogy nem tartozom a sovány lányok közé. Sajna van egy súlyfeleslegem, ezért nem találok magamnak barátot. Sok fiúnál próbálkoztam de senkinek nem jöttem be és már kezdek depis lenni. 165 cm vagyok és 85 kg... Szerintetek találok barátot magamnak ilyen testel? Azt hozzá teszem, hogy mindent kövötek amit kell hogy foggyak de eddig nem sikerült és nagyon hiányzik már egy fiú mellém.
2011. nov. 15. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert dagadt vagy.
2011. nov. 15. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem válasz magad mellé egy csúnya fiút és ne reménykedj a szőke hercegben
2011. nov. 15. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Találhatsz!Idők kérdése a nővérem is hasonló bőrben járt 16 évesen de most már 18 éves 170 cm körül van és kb 60-65 kg van barátja aki szereti és sikerült neki fogynia is elég szép csajszi lett belőle :D

16 évesen még semmi nincs veszve lehet majd később utánad megy majd minden srác annyira szép leszel :D

2011. nov. 15. 20:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Találhatsz. Unokahugom is túlsúlyos mégis már a 2. vagy 3. pasijával van. 17-18 éves kora körül kezdtek el a pasik a közelébe kerülni előtte nem is volt pasija.
2011. nov. 15. 20:35
 5/12 CactusClone válasza:

Igen, fogsz, csak türelem. Éppen abban a korban vagy, mikor a külsőség fontosabb minden másnál. A veled egykorú fiúk még nem érettek a 16 éves lányokhoz, így ők a fiatalabbakat keresik. Az idősebbeknek meg leginkább a mai "típuscsaj" a jó csaj. Ha molettebb alkat vagy, csak nagy türelemmel, és sok mozgással tudsz lefogyni, de nem azonnal. A reklámokban látható megahiperszuper 10 nap alatt 20 kiló fogyókúrák csak kamuk, ráadásul megterhelik a szervezetet is.

Ne aggódj, nem fogsz lemaradni semmiről. előbb-utóbb te is meg fogod találni a párodat :)

2011. nov. 15. 20:39
 6/12 anonim ***** válasza:
nem mutatnál képet? valami alakosat , nem kell a fejed csak így nehéz elképzelni h osztódik el rajtad
2011. nov. 15. 20:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja ku*va dagadt vagy
2011. nov. 15. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát...én 154cm vagyok és 70kg voltam...lefogytam 50-51kg-ra azért hogy hátha valaki esetleg...esetleg rám nézne. De nem így lett. Igazából én se tudom mi kell a pasiknak. Szerencsétlenek vagyunk és ennyi :(
2011. nov. 15. 21:47
 9/12 L.Szilárd ***** válasza:

Ha van barátnőm, egy valamit szoktam tőle kérni: Légy önmagad! Mivel ha egy lánnyal eljutok odáig, hogy azt mondom, hogy a párom, akkor már nem érdekel a külső.

Ismerkedéskor is csak minimálisan veszem figyelembe a külsőt. Ha valakire elsőre nem az a gondolatom, hogy vele sosem járnék, akkor már csak azon múlik megtaláljuk-e a közös hangot.

2011. nov. 15. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Tudod, a 85 kiló nem feltétlenül olyan sok 165 centihez, mert ugye vannak emberek akik 80 kilók a 180 centijükhöz, és nem néznek ki többnek 60-65-nél, nem mindenkinek a 40 kilós nők tetszenek, de ha gondolod küldhetsz képet, elmondhatnám hogy én, és szerintem a többség mit gondolna a külsődről, és lehet hogy ez most neked meglepő lesz, de sok fiú azért nem akar/akarna összejönni ducibb lánnyal, mert hogy a barátai meg ismerősei mit szólnának.... de amúgy ez tényleg így van.
2011. nov. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!