Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem egy fiúnak sem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, szép arcú, kedves, humoros, jó megjelenésű lány vagyok. Csak az a baj, hogy nem tartozom a sovány lányok közé. Sajna van egy súlyfeleslegem, ezért nem találok magamnak barátot. Sok fiúnál próbálkoztam de senkinek nem jöttem be és már kezdek depis lenni. 165 cm vagyok és 85 kg... Szerintetek találok barátot magamnak ilyen testel? Azt hozzá teszem, hogy mindent kövötek amit kell hogy foggyak de eddig nem sikerült és nagyon hiányzik már egy fiú mellém.2011. nov. 15. 20:31
11/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló hát igen ez így van ahogy mondod.=. válaszoló küldj privátot ;) én rád nézek :D
12/12 anonim válasza:
A 85 kg. a 165 cm-hez tényleg túl kövér. A testvérem fiú, ő is 165 cm, és 86 kg, de ő büszke is reá, hogy kövér.
A fiúnak is rosszul áll a kövérség, hát még egy leánynak.
Szerintem kezdjél el biciklizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!