Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak annak, ha tetszem egy fiúnak?
megpróbálja mihamarabb ágyba vinni
22/F
ez nem mindenkinél van igy
elkezd izzadni vagy elcsuklik a beszéde vagy zavarban van meg még van sok más dolog amivel észre tudod venni hogy bejössz neki :) de ez nem mindenkinél van így
- sokszor bámul rám, de mikor én is ránézek, elkapja a tekintetét
- ha a közelében vagyok frusztrálttá válik
- mikor a haverjaival van, rám sem akar nézni
- múltkor, mikor meccse volt, még a szeme sarkából is engem figyelt játék közben, és be kell vallanom, aznap nem játszott túl jól
- néha, mikor meglát egy pillanatra felvonja a szemöldökét
- mikor ott vagyok a közelben, köhint egyet, majd kihúzza magát, és méltóságteljesen végigvonul
- sokszor, mikor meglát, az orra és a szája közötti bőrterületet kezdi el dörzsölgetni
- az egyik ismerőse rákérdezett arra, tetszem-e neki, de azt mondta nem...viszont, ha ez nem így van, akkor miért néz engem folyamatosan???
-a haverja akárhányszor meglát, elkezd vigyorogni rám, holott nem is ismer, csak látásból
- múltkor, mikor megállt mellettem a srác, a haverja közte és köztem forgatta a fejét állandó jelleggel
Meghúzza a hajadat!
Vajon miért nem közeledsz hozzá te? Nem akarsz összejönni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!