Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelei vannak annak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak annak, ha tetszem egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Most konkrétan ez alatt arra gondolok, hogyan fejezi ki egy lány felé azt, hogy tetszik neki, ha még nem igazán ismerik egymást...
2011. nov. 24. 22:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
dehogynem szeretnék!!! konkrétan odavagyok érte *-* csak nem tudom, mit is léphetnék..:// nem vagyok valami bátor a pasik terén
2011. nov. 25. 00:34
 12/18 anonim ***** válasza:
markolj rá a puculójára
2011. nov. 25. 01:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Láthatod, hogy a barátok nem jöttek be: a fele sem igaz annak, amit mond.

Személyesen kell lépned.

Ha tudod, hogy ő miben jó, vagy miben jobb nálad - abban kérj tőle segítséget. Nyilván van olyan problémád, amit egyedül nehezen oldasz meg, ő pedig ért hozzá.

Aztán remélhetőleg nem leszel hálátlan: hívd meg valahova pl. ebédelni. Ott majd lehet beszélgetni is.

2011. nov. 25. 01:17
 14/18 A kérdező kommentje:
hűha, ez jó ötlet, köszi *-* már csak ki kell találnom, mi legyen az ;) mondjuk multkor lett volna alkalmam vele beszélgetni is, mert buliban összefutottunk..de bnőim, mint mindig, most is rajtam lógtak..-.-
2011. nov. 25. 01:20
 15/18 anonim válasza:
Na, azóta összejöttetek?:)
2016. márc. 24. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

El kell néha zavarni a barátnőket!

Sok fiú azért nem mer közelíteni, mert elég fura lenne valami bizalmasat mondani neked 8 barátnő előtt, nem?

2016. márc. 24. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Ez ismeros, gimiben ezert nem tudtam osszejonni azzal aki tetszik, mert a "csapatunk" mindig egyutt volt a szunetben, kb 6-8 fo lany meg rajtam kivul xdd ilyenkor javaslom setalj el elotte, es mosolyogj kedvesen, de felenken :)
2016. jún. 20. 13:06
 18/18 anonim válasza:
Egyértelműen beléd van esve! Írd be googleba, h "jelek, hogy tetszel a fiúnak " És pont ilyeneket ad ki..huh hogy irigyellek😂
2019. ápr. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!