Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan pasi aki képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi aki képes leélni az életét egy nővel?

Figyelt kérdés
vagy ez csak a szappanoperákban létezik és jobb lesz ha nem nézek ilyeneket?
2012. febr. 8. 15:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
a pasik a legrendesebb nőket is megcsalják.
2012. febr. 8. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Én csak igy akarom elképzelni az életemet, talán ezért is vagyok még mindig egyedül, mert olyan lányt akarok kapni akivel el is tudom képzelni ezt az egy életre tartó dolgot.
2012. febr. 8. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Az a férfi, amelyiknek van becsülete, és gerinces nem fogja megtenni. Legyen az a leggusztustalanabb nő akivel együtt van. A becsületes és gerinces férfi előbb szakít a bnőjével és csak utána fekszik össze valakivel.
2012. febr. 8. 16:14
 14/19 Scala válasza:
Persze képes rá, de csalni fogja!! Azért kérlek mert az új, mindig érdekessebb, izgalmassabb!!
2012. febr. 8. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:

ma 15:48

ez f.aszság már ne is haragudjál..én nekem 3 komoly kapcsolatom volt eddig amik több évesek voltak,soha nem csaltam meg egyik barátnőmet még akkor sem amikor már nagyon sz.r volt.pedig nem egy lehetőségem lett volna hogy megtegyem és szét dughassak pár csajt..

2012. febr. 8. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Létezik, pl én. Épp ezért én sem jövök ösze csak úgy akárkikkel, mert nem lenne értelme rövid távra. És ne jöjjünk itt megint biosszal meg ösztönökkel, meg hogy a férfiaknak szét kell szórni a magvaikat, mert emberek és nem pedig állatok vagyunk. Az élet nem valami akciófilm, hogy folyton valami izgalmasnak kell történnie, meg kell bele a pezsgés stb. Ha találnék egy szép, mégis normális erkölcsű, kedves lányt akivel boldogok lennénk együtt, akkor igen is le tudnám élni vele az életem. Nem érdekel, hogy minél több partnerem legyen, vagy hogy mindig legyen valami izgalom. Csak stabil, boldog, nyugodt életet szeretnék, és ehhez pont elég egy (igen, 1) megfelelő társ.
2012. febr. 8. 17:27
 17/19 anonim ***** válasza:
hát igen, sajnos van pér haverom, akik tényleg boldogok, de képesek mégis megcsalásra, megbánják, de nem tudom, szerintem valakiben megvan a hajlam, valakiben nincs
2012. febr. 8. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is ilyen lennék, ha találnék olyat. Az kell hozzá, hogy valaki ezt is akarja. Szerintem az ilyesmihez 21 felett válik éretté valaki, hogy megtalálhassa a magához illőt.

14-15 évesek ne is álmodjanak ilyenről.

2012. febr. 8. 20:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, a szerelmes férfi...

Mondjuk egy nővel én már tuti nem, mert jópáron túl vagyok már, de ha jönne egy tökéletes lány, akkor nem csalnám meg, és vele lennék...

2012. febr. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!