Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi nagyon kicsapongó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi nagyon kicsapongó életet él, utána hűséges tud maradni egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Én épp az ellentéte vagyok, eddig csak stabil párkapcsolataim voltak. Úgy tűnik, hogy most Ő is arra vágyik. velem. előlegezzek bizalmat?
2008. aug. 6. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül nem megy... Ha azt mutatja, hogy szeret és biztosít arról, hogy melletted lesz, akkor próbálj bízni benne.
2008. aug. 6. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már mindkét esetre hallottam példát.Egy próbát megér a dolog mindenképpen,hogy kiderüljön,hogy mennyire gondolja komolyan ezt a hűség/komoly kapcsolat dolgot.Akkor ugyis kiderül.Ha úgy látod szeret,figyel rád stb,akkor bízz benne,mert anélkül nincs kapcsolat.
2008. aug. 6. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasimnak is rengeteg kapcsolata volt előttem és nem tartottak sokáig, viszont nekem előtte csak egy volt jó hosszú ideig. Már 9 hónapja vagyunk együtt, és igaz, hogy ez még nem olyan hosszú idő, de neki eddig max 4 hónapos kapcsolata volt. A kapcsolat elején én is féltem, hogy nem tart sokáig azért mert olyan "nőcsábász" a barátom, de megváltozott. Szerintem egy esélyt mindenképpen megérdemel a te pasid is, hiszen nem tudhatod, hogy ő-e az igazi, vagy neki te leszel-e az igazi.
2008. aug. 6. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen! Csak a saját barátomat tudom felhozni példának, ő is eléggé élte a csajozós korszakát még előttem.

Nem volt szerelmes egy lányba sem, de én valahogy nagyon közel kerültem a szivéhez, és már 7 hónapja együtt vagyunk! :) Bízom benne, bár eleinte kicsit nehezen bent! DE úgy érzem 7 hónap alatt bizonyított eleget!

Ha úgy érzed hozzád másképp áll, mint az előző nőkhöz, érzed, hogy szeret, akkor nyugodj meg, és bízz benne!

2008. aug. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!