Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudja-e az a pasi élvezni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja-e az a pasi élvezni az életet, aki csak a spórolásnak él?

Figyelt kérdés

A párom(még nem vagyunk összeházasodva) minden egyes hétvégén, hazautazik az anyukájáékhoz, hogy ne kerüljön olyan sokba a hétvége...Szóval csak a hétköznapokat töltjük együtt vagyis néhány órát esténként, munka után..

Szerintetek lehet-e tartós kapcsolat közös élmények nélkül?(26 L)

2010. szept. 5. 11:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Más a kérdésed mint amit kifejtettél.

Lehet élvezni az életet spórolással is

viszont közös élmények nélkül nem lehet tartós kapcs

18/F

2010. szept. 5. 11:33
 2/20 anonim ***** válasza:
Egy moziba már csak meghívna... nem? vagy amikor jó idő van, akkor strand..
2010. szept. 5. 11:36
 3/20 anonim ***** válasza:

vagy pizzázni, vagy vmi mást kajálni..

(2. voltam)

2010. szept. 5. 11:36
 4/20 A kérdező kommentje:
Moziba nem megyünk, mert drága a jegy(szerinte), strandon sem voltunk idén nyáron, mert messze van (Bptől a Velencei tó) pizzázni csak úgy szoktunk, ha én otthon csinálok neki pizzát(amúgy hülyeségnek tartja, hogy az otthonon kivül máshol kajáljunk, mert drága :-/
2010. szept. 5. 11:38
 5/20 anonim ***** válasza:

te egy bohócal vagy eggyütt.

én nagyon csóróként nőttem fel,de ha vki megakad az 1000 ft os mozijegyen,az nagyon filléres ember...

2010. szept. 5. 11:46
 6/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is drága a mozi,inkább letöltöm a filmet.

Azért évente 1 szer kibírja.

Szerintem is hülyeség otthonon kivűl kajálni mert drágább mint otthon,legalábbis aki falun lakik.

A héten történt velem,hogy a munkatársam mondja munka után hogy menjünk be a mc-be enni valamit,mondom hogy minek mikor egészségtelen is és még fizessek is érte mikor otthon vár a kaja amit 25-perc múlva már ehetem s.

Az nem baj ha spórol,a szüleink is csak igy jutottak el eddig amink most van.A mai fiatalok nem tudnak spórolni

még egy lakásra valót sem a fele mert nem birja ki hogy 10-évig spórolni kell hogy egy panelt vagy bármit összehozzon.Én otthon lakom és már 10-éve havi 100-ezret félre teszem akkor 10 millió.Na most a 10-év alatt 80-100-at félre tettem igaz addig semmim nem volt de most elmondhatom hogy van egy hitel nélküli lakásom.1 hónapba 20-ezerböl simán elvoltam mert otthon nem került semmibe.

2010. szept. 5. 11:52
 7/20 anonim ***** válasza:
Mi se vagyunk valami pénzesek de akár barátnőről akár haverról van szó nem spórolok. Ez nem azt jelenti, hogy eszetlenül költekezek, hanem csak szimplán nem vagyok sz_revő.
2010. szept. 5. 12:06
 8/20 A kérdező kommentje:
De Te gondolom nem 34 éves vagy.....
2010. szept. 5. 12:06
 9/20 A kérdező kommentje:

11:52-esnek írtam..a párom is hitel nélkül vett lakást.

És nagyon jól keres!!!és mégis kvára szarrágó..

2010. szept. 5. 12:09
 10/20 anonim ***** válasza:

erről beszéltem,ezért bohóc.

az meg h vele vagy az rólad is elárul mindent.

sokszor felteszem magamba a kérdést miért ilyen buták az emberek a gyors fejlődés korában.......

2010. szept. 5. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!