Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja-e az a pasi élvezni az életet, aki csak a spórolásnak él?
A párom(még nem vagyunk összeházasodva) minden egyes hétvégén, hazautazik az anyukájáékhoz, hogy ne kerüljön olyan sokba a hétvége...Szóval csak a hétköznapokat töltjük együtt vagyis néhány órát esténként, munka után..
Szerintetek lehet-e tartós kapcsolat közös élmények nélkül?(26 L)
Más a kérdésed mint amit kifejtettél.
Lehet élvezni az életet spórolással is
viszont közös élmények nélkül nem lehet tartós kapcs
18/F
vagy pizzázni, vagy vmi mást kajálni..
(2. voltam)
te egy bohócal vagy eggyütt.
én nagyon csóróként nőttem fel,de ha vki megakad az 1000 ft os mozijegyen,az nagyon filléres ember...
Szerintem is drága a mozi,inkább letöltöm a filmet.
Azért évente 1 szer kibírja.
Szerintem is hülyeség otthonon kivűl kajálni mert drágább mint otthon,legalábbis aki falun lakik.
A héten történt velem,hogy a munkatársam mondja munka után hogy menjünk be a mc-be enni valamit,mondom hogy minek mikor egészségtelen is és még fizessek is érte mikor otthon vár a kaja amit 25-perc múlva már ehetem s.
Az nem baj ha spórol,a szüleink is csak igy jutottak el eddig amink most van.A mai fiatalok nem tudnak spórolni
még egy lakásra valót sem a fele mert nem birja ki hogy 10-évig spórolni kell hogy egy panelt vagy bármit összehozzon.Én otthon lakom és már 10-éve havi 100-ezret félre teszem akkor 10 millió.Na most a 10-év alatt 80-100-at félre tettem igaz addig semmim nem volt de most elmondhatom hogy van egy hitel nélküli lakásom.1 hónapba 20-ezerböl simán elvoltam mert otthon nem került semmibe.
11:52-esnek írtam..a párom is hitel nélkül vett lakást.
És nagyon jól keres!!!és mégis kvára szarrágó..
erről beszéltem,ezért bohóc.
az meg h vele vagy az rólad is elárul mindent.
sokszor felteszem magamba a kérdést miért ilyen buták az emberek a gyors fejlődés korában.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!