Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nem elég ha a pasi elmondja magáról hogy lakással rendelkezik és önálló életet él?
hát elég kevés :D maximum a hajléktalan nőket tudod ilyesmivel egyből meghódítani :)
29/N
hát pénz beszél szokták mondani...
igazán önáló életet lakással lehet csak élni ha meg lakásod van akkor nem vagy csóró
de a lényeg gyakran a részletekben van
én jópár évvel fiatalabb vagyok mint te de már most kevés esélyt látok arra hogy 30 alatt elköltözzek.miért?mert nekem nagyon nem mindegy hogy ha elköltözöm akkor hova.inkább spórolok minnél több önrészt hogy a szerintem megfelelő környéken rakjak fészket.csakhogy imponáljak egy nőnek,nem fogok egy közbiztonságilag forró környékre költözni csakmert ott hamarabb tudom élni az önállót
"nem szoktam a nőkkel normálisan beszélni"
Hát talán itt a probléma. Talán emiatt nem jön össze. Próbálj meg kedves és eredeti lenni, nem egy bunkó vadállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!