Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek imponál ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek imponál ha egy fiú rendszerető, magára mos, vasal, főz, takarít?

Figyelt kérdés
Egyedül élek így ezeket a dolgokat nincs aki megcsinálja helyettem, igaz szeretem is, hogy önálló vagyok. Számít ez nektek valamit egy fiú megítélésénél? 22/F
2012. febr. 6. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok semelyik, legalább megcsinálná helyettem.
2012. febr. 6. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs dögösebb dolog a világon,mint egy pasi a konyhában:DD
2012. febr. 6. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:

"Nincs dögösebb dolog a világon,mint egy pasi a konyhában:DD"

Amit a két kezével rakott össze. Ismerjük a reklámot...

2012. febr. 6. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Én meg szakács leszek és egyedül élek:D

Tehát lányok, hajrá:D

2012. febr. 6. 21:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem a szakácsokat kérdeztem hanem a lányokat, esetleg a lány szakácsokat! ;)
2012. febr. 6. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát ha áthívsz magadhoz egy lányt,akkor jó látni mindenképp, hogy össze van pakolva és tiszta a konyha plusz a mellékhelyiség:)

rendetlenség az oké,de a kosz az nem oké:)ennyi a lényeg.

2012. febr. 6. 21:46
 7/9 anonim válasza:
Én is rendszerető vagyok, és igen ez tök jó dolog :) csak e tulajdonságok mellett őrizd meg a férfiasságod (úgy értem ne legyél nyálas) 19/L
2012. febr. 6. 23:45
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha csúnya vagy, mindez nem ér semmit.
2012. febr. 7. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez most mi?

Mindenki aki egyedül él, az ugyanezt megcsinálja magára nem? Ez most kunszt, hogy nem disznóólban élsz? Hogy kimosod a ruhád, hogy tisztában járhass, hogy elmosogatod a csetresed és nem büdösödik a konyhában, hogy felporszívózol és nem térdig jársz a koszban?

Tehát általában aki egyedül él és nem végletekig igénytelen az mindezt csinálja. Úgyhogy ettől nem nagyon esik hanyatt senki ...

2012. febr. 7. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!