Ki mit takarít ma?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 14:11
1/8 anonim válasza:
Konyhaszekrényből akarok kipakolni mindent és áttörölgetni,mert kiboritottam a szemlemorzsát és mindenhováé jutott :)
Illetve ágyat kellene áthúzni,és beinditani egy mosást.
2/8 anonim válasza:
Semmit :D Esetleg elmosogatok. Holnapután kb. kitakarítom a lakást, aztán elutazunk és csak jövőre jövünk haza. Majd akkor lesz nagytakarítás.
3/8 anonim válasza:
Én magamat tettem rendbe. :) Fürdés, hajmosás, borotválkozás mindenhol, körömvágás. De komolyra fordítva a szót, porszívózás van betervezve és letörölni a tv-ről a port. Ffi, 20 :)
4/8 anonim válasza:
Semmit! 3. napja itt van az unokám , azzal vagyok egész nap.
Jöhet-mehet a karácsony ,nekem ez az ünnep. Azért karácsonykor is itt lesz.
5/8 anonim válasza:
En ma mindent! :) Portalanitas mindenhol, nagy szelloztetes, ajtok-ablakok mosasa, viragok locsolasa, lecsereltem az agynemuhuzatokat is, kifertotlenitettem a furdoszobat es a wc-t, most meg porszivozok aztan mindenhol felmosok, es mara ennyi eleg. :))
Holnap meg kimosom a szennyest, penteken megegyszer porszivozok, felmosok es hetvegen johet a karacsony...
7/8 anonim válasza:
Semmit! Dolgozom, alig élek. Elmarad a karácsonyi nagy, s kis takarítás is!
8/8 anonim válasza:
Én először rendet rakok a D meghajtón, aztán letörölgetem a C-ről a régi dolgokat. Utána az asztalon összerendezem az ikonokat, és a tálcáról is kidobálom a régi cuccokat. Aztán ha jó idő lesz, pár percre kinyitok egy böngészőablakot a szellőzés miatt, majd kiürítem a kukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!