Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom főz, mos, takarít. Dőljek hátra, vagy vegyem ki a részem?
Szóval nem olyan rég költöztünk össze a barátommal, és kiderült róla, hogy nagyon rendes, házias.
Azt már korábban is tudtam róla h szeret főzni, de nem gondoltam volna, h utána el is takarít, szabályosan nem engedi h dolgozzak. Igaz h sok tennivalóm van, dolgozom és kezdődik az egyetem is, (bár ő is dolgozik), hétvégén se akarja h segítsek.
Sokszor arra kelek h ő már fenn van több órája és kitakarította a lakást. Én meg nagyon lusta vagyok, könnyű lebeszélni... :S úgyh néha meglepem vmi vacsival, de ennyi.
2 hónap alatt annyira hozzászoktam már h ő csinál mindent h vacsi után húzok be netezni ő meg mosogat. De azt mondja szívesen csinálja.
Beszéltem a barátnőimmel, anyukámmal a témában, mindneki azt mondja, h hülye vagyok, végre kifogtam a tökéletes pasit és most itt dilemmázok, meg hogy előbb utóbb úgyis nem lesz kedve, és ha most nem szoktatom rá a házimunkára akkor később semmit se fog csinálni.
Szerintetek hagyjam és örüljek neki, vagy harcoljam ki h pár dolgot én csináljak csak (viszont akkor ne csinálja meg amíg alszom :D)?

Bárcsak ilyen pasim lenne! Biztos kihasználnám... nem dilemmáznék egy percet se :) de csak azért mer az eddigiek nem csináltak semmit csak rohadt nagy szemetet, de tök jó látni h van kivétel :)
próbáld más úton viszonozni, ha nem enged a konyhába :D

Magamból indulok ki:
Én személy szerint imádok háziaskodni, mert tudom, hogy ezzel örömet okozok valakinek. És a legrosszabb, ha valaki megkérdezi, hogy mit segítsek. Nem várok el semmit, nyugodtan hátradőlhet a család, mert én ezt élvezem. Vagy max úgy segítsen, hogy én nem tudok róla. Ráadásul egy becsületes házimunka után jólesik egy cigaretta

Biztos van sok olyan dolog, amit ő szeretne tőled.
Amikor majd hozzád fordul egy ilyen kéréssel (drágám, talán ne vedd meg ezt a csecsebecsét vagyonokért - vagy pedig valami izgalmasabb ötlet a szexben) - ugye, még mielőtt megszólalnál, eszedbe jut majd mindez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!