Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal hiheti a ferjem hogy van koztunk valami?
Nekem is van ellenkező nemű barátom,aki ráadásul a férjem egyik legjobb barátja.Nagyon jóban vagyunk,de azért van egy határ.Hetente 1-2 alkalommal szokott jönni hozzánk,de max megiszik egy kávét,beszélgetünk egy kicsit és hazamegy.A gyereket nem szokta elvinni,max ha nálunk van,akkor játszik vele egy kicsit.Volt már,hogy olyankor toppant be,amikor a férjem nem volt itthon,de akkor is max 1 órát maradt.
Megértem ha a férjed féltékeny és arra gyanakszik,hogy van köztetek valami,mert ez a pasi már kicsit túlzásba viszi a dolgokat.Szerintem az lenne a legjobb ha beszélnél vele erről.Ha kellemetlennek érzed,hogy a férjedre hivatkozz,akkor mondd azt,hogy a szomszédok elkezdtek pletykálni,vagy egy ismerősöd látta vele a gyerekeket és azt hitte,hogy ő az új pasid.Találj ki valami hiteles kifogást,hogy ne járjon a nyakatokra folyton,mert erre rámehet a házasságod,még akkor is ha valóban csak baráti a kpcsolatod ezzel a férfival.
Képzeld el,hogy milyen érzés lenne neked ha te lennél a férjed helyében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!