Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal hiheti a ferjem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal hiheti a ferjem hogy van koztunk valami?

Figyelt kérdés
egyik baratjaval,nagyon joba vagyok sokat beszelgetunk,majdnem mindenbe 1 et ertunk.ferjem sokat dolgozik es igy a haverja sokszor jatszik vagy elviszi a gyerekeim is focizni,korizni pizzazni stb.a gyerekek is szeretik ot.ferjem meg azt hiszi van koztunk valami azert csinalja pedig ilyenrol sosem volt szo koztunk.joggal feltekeny ?nektek ez hogy jonne le?
2012. febr. 6. 11:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg ezt a filmet: Komfortos mennyország. Utánna gondolkodj.
2012. febr. 6. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi :utána.
2012. febr. 6. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ellenkező nemű barátom,aki ráadásul a férjem egyik legjobb barátja.Nagyon jóban vagyunk,de azért van egy határ.Hetente 1-2 alkalommal szokott jönni hozzánk,de max megiszik egy kávét,beszélgetünk egy kicsit és hazamegy.A gyereket nem szokta elvinni,max ha nálunk van,akkor játszik vele egy kicsit.Volt már,hogy olyankor toppant be,amikor a férjem nem volt itthon,de akkor is max 1 órát maradt.

Megértem ha a férjed féltékeny és arra gyanakszik,hogy van köztetek valami,mert ez a pasi már kicsit túlzásba viszi a dolgokat.Szerintem az lenne a legjobb ha beszélnél vele erről.Ha kellemetlennek érzed,hogy a férjedre hivatkozz,akkor mondd azt,hogy a szomszédok elkezdtek pletykálni,vagy egy ismerősöd látta vele a gyerekeket és azt hitte,hogy ő az új pasid.Találj ki valami hiteles kifogást,hogy ne járjon a nyakatokra folyton,mert erre rámehet a házasságod,még akkor is ha valóban csak baráti a kpcsolatod ezzel a férfival.

Képzeld el,hogy milyen érzés lenne neked ha te lennél a férjed helyében!

2012. febr. 6. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó,hogy jöttél 12:06, Én irónikusan próbáltam rátapintani a lényegre , nem volt kedvem regényt írni, de hátha neked köszönhetően felfogja és nem kérdezi meg még 5-ször,:Hogy akkor most mit tegyek???
2012. febr. 6. 12:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezzela jópofisággal, csak neked akar imponálni.
2012. febr. 6. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak gondold magad a helyébe. Rögtön rájössz a megoldásra... Lenne egy barátnőd. A férjed és abarátnőd nagyon jól kijönnének egymással. Te sokat dolgoznál, addig a barátnőd a férjeddel időzne, és átvenné az " anya szerepet" Te rohadt féltékeny lennél, és joggal hinnéd, hogy a férjed dug a barátnőddel......Na hogy esne?
2012. febr. 8. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!