Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 ev van koztunk de megis lehet hogy van valami a legkorbe?
Sziasztok!Hatalmas problemam van.Ilyen dologgal meg sose alltam szembe.
Megismertem 6-7 honapja 1 szep holgyet.De csak nemreg talalkoztunk.Az a helyzet hogy 11 evvel nagyobb mint en de megis vonzodom hozza holott a jozan eszem azt diktalja hogy semmi nem lehet koztem es kozte.Tovabba neki van baratja (27 eves lany) en meg 16 eves fiu vagyok.2 eve nem volt kapcsolatom nem azert mert nem lehetett volna de egyszeruen nem vagytam ra meg nem jott ez a lany.Az a helyzet hogy nehany napot kozosen eltolttunk es asszem valami kialakult a legkorbe kozte es koztem.Akkor nem vettem annyira eszre de nemreg beszelgettunk kicsit a netten es bevalotta hogy vonzodik valami keppen hozzam.NEM szerelmes belem de fontos vagyok neki es mint mar mondtam ragaszkodik hozzam valamilyen teren.Az a helyzet hogy en is teljesen belezugtam.Nemreg ejjel epp vele almodtam.Reggel mikor felkelek es egesz a lefekvesig folyton ra gondolok.Sajnos nem tudom hogy o hogy erez irantam de szerintem en sem vagyok kozombos neki mert tobbszor is megjegyezte h aranyos fiu vagyok,jol nezek ki meg minden ilyesmi.A problemat az is neheziti hogy kicsit tavol lakunk egymastol de mondjuk ez a legkisebb problemam jelelneg.Mit gondoltok errol? En teljesen ossze vagyok zavarodva es oszinten fogalmam sincs mit csinaljak mert az eszem 1-et es a szivem masat diktal.Kerlek segitsetek.Oszinten irjatok le es legfokeppen BOVEN a velemenyeteket.
UI.Bocsanat az ekezetekert.
HÁHÁHÁ xDD
Ekkorát is rég olvastam.
17 vagyok és a 18 éves már küld a ge-cibe.
te meg 27 éves csajjal? beszarok.
Szia! Jó kis történet, de biztosan igaz! Én is voltam már ilyen helyzetben, én akkor 24 voltam, a párom pedig 16 (kicsit kevesebb, mint 11 év, de akkor is elég nagy különbség)...és 2 évig működött a dolog, távkapcsolat is volt, mert én Hajdú-Biharban laktam és tanultam, ő pedig - bár közel lakott hozzám - Sopronban tanult, így nagyon keveset találkoztunk. Én nem foglalkoztam a korkülönbséggel, jól éreztük magunkat egymással, őt sem zavarta, hogy idősebb vagyok. Szerettük egymást, és csak amiatt lett vége a kapcsolatnak, mert Ausztráliába ment dolgozni és nem akarta, hogy itthon szenvedjek egyedül. Én beteg anyukám miatt nem tudtam volna vele menni, sajnos. A kapcsolatot tartjuk azóta is, én még nem szerettem ki belőle teljesen, bármikor újrakezdeném.
Találkozzatok és beszéljétek meg a dolgot személyesen, minden csak rajtatok áll! A mai világban már nem számít a korkülönbség szerintem. Ha odavagytok egymásért, mindent bele...beszéljétek át a dolgot, ki mit akar a másiktól, hogyan érez, mit szeretne...nem akarok tippet adni, de sok sikert kívánok! Jól gondold át te is, mit szeretnél, hallgasd meg a hölgyet is, aztán ketten együtt döntsetek, hogyan tovább! Ha vonzódás megvan és nem csak egyéjszakás kalandot akar a hölgy sem, még bármi lehet! Remélem sikerül és boldog leszel, írj majd, hogy alakul a kapcsolat, én mindenesetre szorítok!
Őszintén?! Szerintem egy nőnek baromira imponáló, ha egy fiatal srácnak bejön. (Ezt tapasztalatból írom.) Ha a srác elég határozott, még akár lehet is belőle valami - de kapcsolat semmiképpen, max. udvaroltat magának a nő, vagy esetleg szexuális kapcsolatig is elmegy, de nem szerelem...
Amúgy harmincas nő vagyok, és nemrégiben egy buliban egy 20 éves srác mozdult rám. Még ha férfiként (mert hát nekem ő nem férfi) nem is tetszik, az a tény, hogy én bejövök neki, nagyon is izgató, és erősen gondolkodom rajta, hogy "visszaéljek" vele...
Szentem mond meg neki mit érzel iránta. Saját tapasztalataim szerint a csajok az őszinte fiukat szeretik.
Ha hazucc az előbb utób ugy is kiderül és annak csak roszz vége lesz. Ha meg csak nézed és csorgatod a nyáladrá akk meg neked lesz rossz.
Épp az előbb válaszoltad meg a kérdésedre a választ. A csajnak barátja van, szóval felejtős...
Nem lesz köztetek semmi ne ábrándozz ilyenekről. Elég cink lenne, ha egy nő, aki közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz kikezdene egy 16 évessel. XD
Hát ez azért szánalmas...
Nem vagyok az ellen, ha egy idősebb nő fiatalabbal kezd, de ez már elég gusztustalan.
Te még kisfiú vagy, ő meg már érett nő. És egy érett nő a szexen, és kapcsolaton kívül is elvár dolgokat. Ha elviszed randizni, mégis miből fizeted az egészet?!
Egy pszihológus meg elbeszélgethetne az illető hölggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!