Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 ev van koztunk de megis lehet hogy van valami a legkorbe?
Sziasztok!Hatalmas problemam van.Ilyen dologgal meg sose alltam szembe.
Megismertem 6-7 honapja 1 szep holgyet.De csak nemreg talalkoztunk.Az a helyzet hogy 11 evvel nagyobb mint en de megis vonzodom hozza holott a jozan eszem azt diktalja hogy semmi nem lehet koztem es kozte.Tovabba neki van baratja (27 eves lany) en meg 16 eves fiu vagyok.2 eve nem volt kapcsolatom nem azert mert nem lehetett volna de egyszeruen nem vagytam ra meg nem jott ez a lany.Az a helyzet hogy nehany napot kozosen eltolttunk es asszem valami kialakult a legkorbe kozte es koztem.Akkor nem vettem annyira eszre de nemreg beszelgettunk kicsit a netten es bevalotta hogy vonzodik valami keppen hozzam.NEM szerelmes belem de fontos vagyok neki es mint mar mondtam ragaszkodik hozzam valamilyen teren.Az a helyzet hogy en is teljesen belezugtam.Nemreg ejjel epp vele almodtam.Reggel mikor felkelek es egesz a lefekvesig folyton ra gondolok.Sajnos nem tudom hogy o hogy erez irantam de szerintem en sem vagyok kozombos neki mert tobbszor is megjegyezte h aranyos fiu vagyok,jol nezek ki meg minden ilyesmi.A problemat az is neheziti hogy kicsit tavol lakunk egymastol de mondjuk ez a legkisebb problemam jelelneg.Mit gondoltok errol? En teljesen ossze vagyok zavarodva es oszinten fogalmam sincs mit csinaljak mert az eszem 1-et es a szivem masat diktal.Kerlek segitsetek.Oszinten irjatok le es legfokeppen BOVEN a velemenyeteket.
UI.Bocsanat az ekezetekert.
Nem is azt mondtam, hogy te most lánykérésen gondolkodsz:)
Azt akartam mondani, hogy egy 27 éves nő már nem csak egy férfit keres, aki iránt szerelmet érezhet, és aki szereti, hanem leendő férjet és apát, családfőt is. Azt a férfit keresi, aki mindezt meg tudja neki adni. Te nyilvánvalóan akármennyire szereted ezt nem tudod neki nyújtani. Nem az a gond, hogy te 11 évvel fiatalabb vagy, hanem hogy csak 16 éves. Ha te lennél 24-25 éves, diplomával vagy valamilyen végzettséggel, dolgoznál már 1-2-3 éve, lenne fix állásod, kereseted akkor nem számítana ez a 11 év. De így igen.
Nehéz kérdés, mert én igaz, hogy az idősebb korosztályhoz vonzódom. Tehát nekem egy 10-15 éves korkülönbség nem gond, viszont én lány vagyok. Alapvetően szerintem elfogadottabb a külvilág számára is, ha egy kapcsolatban a nő a fiatalabb. Legalábbis én ezt látom a környezetemben. De ugyanakkor én már 20 vagyok, ami nem sokkal több, mint a 16, de mégis sokat számít ebben a korosztályban az a 4 év is. Szóval nem vagyok olyan helyzetben mint te, de engem maga a 11 év korkülönbség nem vetne vissza, főleg ha, ahogy írtad is, kölcsönös az érdeklődés. Ugyanakkor a tény, hogy foglalt az nálam megálljt parancsol. Persze nem mindenki egyforma, de én egyáltalán nem foglalkozom olyannal, aki foglalt, nekem automatikusan tabu az illető ilyen esetben. Ha ő szabad lenne, akkor teljesen más lenne a helyzet, azt mondanám hajts rá, és akkor lehet hogy az se lenne érdekes amit az előbbiekben már írtam, hogy családalapítás stb Mert amíg egy nő csak keresi a párját, addig nem feltétlenül tervezi el a dolgokat az esküvőig, gyerekvállalásig, viszont, ha már van párja, akkor ezek a tervek előtérbe kerülnek és nem dobja őket félre, mikor már a megvalósítások elindult.
Én a helyedben hagynám a dolgot ennyiben. Keress egy szabad lányt, lehet korodbeli vagy idősebb is, csak szabad legyen és máris egyszerűbb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!