Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért nem találok párt, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem találok párt, mert "rossz fiú" vagyok?

Figyelt kérdés
Alapvetően is megosztó szeméyliség vagyok,és a legtöbb ember utál engem, no nem mintha ártanék nekik,csak önmagában a szeméyliségem prvokálja őket,talán kissé fellengzőnek tartják,vagy nagyképűnek,nemtom. Ja meg minden csajjal flörtölgetek,szeretem jól érezni magam,jókat inni,bulizni, csak a pillanatnyi örömöknek élek, és ugyan voltak már futó kalandjaim(leghosszabb 3 hónap volt),de normális kapcsolatom még nem volt,pedig vágyok erre nagyon is,de mivel egyrészt alkalmatlan vagyok rá,másrészt nem is akad lány,aki lépést tudna tartani velem,így elég nehéz...imádnak a csajok..nem erről van szó, de komoly kapcsolatot nem mernek létesíteni velem,ez miért van? Mi a teendő? Hogy változtathatnék ezen?

2012. febr. 4. 14:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Valaki sosem nő fel, többek között Én is ilyen vagyok,de ennyi is pont, ha netán valaki azt mondaná:- NŐJ MÁR FEL! ,akkor én már szedném is a sátorfámat,tisztában vagyok vele,anélkül,h mondanák, amúgy velem aztán próbálkozhatnak,úgyse sikerül senkinek"megszelídítenie",ha Én nem akarom, nem bírom elviselni,ha nem úgy mennek a dolgok ahogy Én akarom, igazándiból ezért tettem fel a kérdést,mert annyi még van bennem,h megpróbálok ezen változtatni,hát nem lesz könnyű,de belevágok.

20/F :P

2012. febr. 4. 17:38
 22/22 Cat13 válasza:

Téged nem lehet megváltoztatni,csak Önmagad által fogsz majd egyszer megváltozni,ha akarsz.

Tisztában vagy azzal,hogy nem vállalsz felelősséget,mert úgy könnyebb neked.

Szoktad látni a magányos bácsikat a parkban? gondolkozz el,mikor meglátsz egyet közülük..

2013. aug. 3. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!