Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért nem találok párt, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem találok párt, mert "rossz fiú" vagyok?

Figyelt kérdés
Alapvetően is megosztó szeméyliség vagyok,és a legtöbb ember utál engem, no nem mintha ártanék nekik,csak önmagában a szeméyliségem prvokálja őket,talán kissé fellengzőnek tartják,vagy nagyképűnek,nemtom. Ja meg minden csajjal flörtölgetek,szeretem jól érezni magam,jókat inni,bulizni, csak a pillanatnyi örömöknek élek, és ugyan voltak már futó kalandjaim(leghosszabb 3 hónap volt),de normális kapcsolatom még nem volt,pedig vágyok erre nagyon is,de mivel egyrészt alkalmatlan vagyok rá,másrészt nem is akad lány,aki lépést tudna tartani velem,így elég nehéz...imádnak a csajok..nem erről van szó, de komoly kapcsolatot nem mernek létesíteni velem,ez miért van? Mi a teendő? Hogy változtathatnék ezen?

2012. febr. 4. 14:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Az a baj,h nekem már az,h elhívok valakit egy randira az is olyan idegesítően komolyan hangzik,egyszerűen olyan nehezemre esik komolynak lenni egy lánnyal,túl link meg laza voltam,és ez azért szar,mert ha tényleg komolyan gondolok valamit,azt se veszik komolyan.

Szépeket,meg romantikusakat szívesen mondok,meg teszek is érte dolgokat,de hogy konkrétan én kiadjam neki az érzéseimet,az nem megy,pedig szeretném.

2012. febr. 4. 15:35
 12/22 anonim ***** válasza:
De most komolyan, hány éves vagy? :D
2012. febr. 4. 15:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem tökmind1,hány éves vagyok? Nem változtat semmit a dolgokon!
2012. febr. 4. 15:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem egyértelmű?:D Általános iskolás kisfiú:P
2012. febr. 4. 15:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a rossz fiú megnevezés, nem ezeket a tulajdonságokat rejti. Te egy nőcsábásznak mondó magát, sutyerák ember vagy, egy pinaszomorító, ez jött le a szövegedből. Keress magadnál rondább nőt, vele bízonyíthatsz, ha meg akarsz változni. De szerintem, kamu a történet.
2012. febr. 4. 16:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Azt mindenesetre már látom,h itt is megosztó vagyok...vagyis hát itt is utál mindenki(vagyis férfitársaim;),legalább ha más nem ezt elhihetitek rólam...:D
2012. febr. 4. 16:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Azt áruljátok máér el,h nekem az mi a f@szomért lenne jó,ha kamuznék itt??? -.-... ha nem az igazat írom ide,akkor senki sem tud segíteni a problémámon...
2012. febr. 4. 16:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem utál téged senki, nyugi van kisöreg:D

Amúgy még gyerek vagy, általánosban természetesnek mondható ez a viselkedés. Majd kinövöd, mint mindenki más:)

2012. febr. 4. 16:25
 19/22 anonim ***** válasza:

-.- nem, nem tök mindegy hogy mennyi vagy.

mert ha 14 lennél, azt mondanám menjél még vissza a játszótérre kisfiam.

ha 18 lennél, azt mondanám, ez normális, mert általában ilyenkor a legkanosabbak a fiúk és ilyenkor veszik a lányokat a legkomolytalanabbul (mint mos te)

ha 22 lennél, meg azt mondanám, hogy nőj már fel végre, ha nem akarsz egyedül maradni...

szóval tényleg, szerintem nem mindegy mennyi vagy.

viszont azt tippelem, hogy a középső korosztályhoz állsz a legközelebb azok közül amiket felsoroltam. ha igazam van, akkor ne aggódj, egy két év múlva annyira ki leszel éhezve egy komolyabb kapcsolatra, hogy mindenkiben potenciális párt fogsz látni... na, szóval nyugi, egyszer majd csak benő a fejed lágya.

2012. febr. 4. 16:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősőm, nagyon helyes, de durva lányokhoz kapcsolódó dolgokat hallottam róla, őt is utálja mindenki, de ha randira hívna nem feltétlenül hajtanám el, de biztos ráncba szedném
2012. febr. 4. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!