Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok párt, mert "rossz fiú" vagyok?
Az a baj,h nekem már az,h elhívok valakit egy randira az is olyan idegesítően komolyan hangzik,egyszerűen olyan nehezemre esik komolynak lenni egy lánnyal,túl link meg laza voltam,és ez azért szar,mert ha tényleg komolyan gondolok valamit,azt se veszik komolyan.
Szépeket,meg romantikusakat szívesen mondok,meg teszek is érte dolgokat,de hogy konkrétan én kiadjam neki az érzéseimet,az nem megy,pedig szeretném.
Nem utál téged senki, nyugi van kisöreg:D
Amúgy még gyerek vagy, általánosban természetesnek mondható ez a viselkedés. Majd kinövöd, mint mindenki más:)
-.- nem, nem tök mindegy hogy mennyi vagy.
mert ha 14 lennél, azt mondanám menjél még vissza a játszótérre kisfiam.
ha 18 lennél, azt mondanám, ez normális, mert általában ilyenkor a legkanosabbak a fiúk és ilyenkor veszik a lányokat a legkomolytalanabbul (mint mos te)
ha 22 lennél, meg azt mondanám, hogy nőj már fel végre, ha nem akarsz egyedül maradni...
szóval tényleg, szerintem nem mindegy mennyi vagy.
viszont azt tippelem, hogy a középső korosztályhoz állsz a legközelebb azok közül amiket felsoroltam. ha igazam van, akkor ne aggódj, egy két év múlva annyira ki leszel éhezve egy komolyabb kapcsolatra, hogy mindenkiben potenciális párt fogsz látni... na, szóval nyugi, egyszer majd csak benő a fejed lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!