Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz e választásunk a rossz...

Lesz e választásunk a rossz és a nagyon rossz pártokon kívűl a 2014-es választásokon?

Figyelt kérdés

Van e kilátásban,alakulóban,feltörekvőben egy kisebb párt,amit nem említenek esetleg a sajtóban?Ha tudtok információt is írjatok róluk.

Mert ha ez a felállás marad,akkor szerintem el sem megyek szavazni jövőre.

2012. jan. 11. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha a mai felhozatalból indulunk ki, akkor nem. Abban reménykedek kicsit, hogy talán a baloldal összeszedi magát, és valami új, kormányképes formáció addigra feláll pl. a Szolidaritás Mozgalomból.
2012. jan. 11. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Én sem megyek el. Egyik pártban sem bízom.
2012. jan. 11. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Én úgy tudom, ha senki nem megy szavazni, akkor feloszlik a parlament.Nos, szerintem ez lenne a leg célravezetőbb.

Ott már úgysincs egy jó sem,tehát nem vesztünk semmit, ha az összes megy.Lehet, hogy az újabb sem lesz jobb,de jobb a bizonytalan jó, mint a biztos rossz.

A jelenlegi pártok közül egyébként még az LMP-re kíváncsi lennék,néha látok bennük fantáziát,aztán fene tudja...

2012. jan. 11. 13:10
 4/9 A kérdező kommentje:

sajnos olyan nem lesz,hogy senki nem megy el szavazni,mert minden pártnak vannak fanatikus támogatói

de reménykedem benne,hogy az idén megmutatkozik egy új párt,új szemszögekből nézve az országvezetést

2012. jan. 11. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Gyanítom, hogy sok lesz az új köntösbe öltözött párt,mint a Gyufa féle Demokratikus Koalíció, illetve az SZDSZ kispajtása az LMP.

A Kommunisták (Kommunista párt) tuti indul, addigra a Civilelek is, meg gondolom, jön majd egy másik Jobbik féle banda is.

Illetve a Fidesz, Mszp, Keresztény DK.

2012. jan. 11. 13:25
 6/9 cirmos macskafül ***** válasza:
89%
Szia, eddig volt mas valasztasunk????. En utoljara az mszp-re szavasztam. De nem amiatt, hogy meg negy evig oket lassam..azert szavasztam rajuk,mert nem akartam tejhatalmat a fidesznek. Sajnos nem mindenki gondolkozott igy :-C akik azt irjak, h nem mennek el azok nagyon felelotlenek. En nem akarok diktaturaban elni. Eleg volt..
2012. jan. 11. 13:33
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem valami jelentéktelen pártra fogok szavazni.
2012. jan. 11. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát még nem olyan nagyon népszerű a Szolidaritás Mozgalom,megnéztem az oldalukat is.Gyerekcipőben jár,de a hozzáállásuk nem rossz.

[link]

2012. jan. 12. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos lesz majd valami új nevű párt, új emberekkel, semmilyen terv nélkül, de nagy hanggal, régi, bukott gondolkodásmóddal, ami kihasználja hogy a fél ország el sem akar menni szavazni, a sok birka meg persze bejuttatja őket a parlamentbe.Szépen megtömik magukat pénzzel, néha felszólalnak, szidják az épp aktuális kormányt, tüntetgetnek, aztán lecsökken a népszerűségük és szépen elvonulnak.
2012. jan. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!