Lesz e választásunk a rossz és a nagyon rossz pártokon kívűl a 2014-es választásokon?
Van e kilátásban,alakulóban,feltörekvőben egy kisebb párt,amit nem említenek esetleg a sajtóban?Ha tudtok információt is írjatok róluk.
Mert ha ez a felállás marad,akkor szerintem el sem megyek szavazni jövőre.
Én úgy tudom, ha senki nem megy szavazni, akkor feloszlik a parlament.Nos, szerintem ez lenne a leg célravezetőbb.
Ott már úgysincs egy jó sem,tehát nem vesztünk semmit, ha az összes megy.Lehet, hogy az újabb sem lesz jobb,de jobb a bizonytalan jó, mint a biztos rossz.
A jelenlegi pártok közül egyébként még az LMP-re kíváncsi lennék,néha látok bennük fantáziát,aztán fene tudja...
sajnos olyan nem lesz,hogy senki nem megy el szavazni,mert minden pártnak vannak fanatikus támogatói
de reménykedem benne,hogy az idén megmutatkozik egy új párt,új szemszögekből nézve az országvezetést
Gyanítom, hogy sok lesz az új köntösbe öltözött párt,mint a Gyufa féle Demokratikus Koalíció, illetve az SZDSZ kispajtása az LMP.
A Kommunisták (Kommunista párt) tuti indul, addigra a Civilelek is, meg gondolom, jön majd egy másik Jobbik féle banda is.
Illetve a Fidesz, Mszp, Keresztény DK.
Hát még nem olyan nagyon népszerű a Szolidaritás Mozgalom,megnéztem az oldalukat is.Gyerekcipőben jár,de a hozzáállásuk nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!