Miért mindig az a rossz aki kormányoz?
Mert mindenki azt várja el a kormányoktól hogy hatalomra kerülés után csökkenti az adókat, kinő többszáz munkahely a földből, a forint versenyre kel az euróval, a minimálbér 200 ezer nettó lesz, és mindenki aranyat fog hugyozni.
Sajnos a világ nem így működik, és a kormányok sem tudnak varázsolni.
nem is kell varázsolni, csupán nem kéne pofozózsáknak nézni az országot.
Így is sz@r úgy is sz@r ,de a Fidesszel csak rosszabb lesz.
Ezt nem nehéz belátni.
VALAKIT kell szidni azért, mert most sz@r nekünk. És kit lehetne szidni? Aki nem kormányoz, az ugye nem sokat tehet arról, ami folyik az országban, nem ő irányítja a folyamatokat. Tehát egyértelműen az hibáztatható mindenért, aki kormányon van.
De ez teljesen természetes dolog, és mindig is így volt. (Lásd: "Gyurcsány az oka..." - igen, akkor ő volt az oka. Most pedig "Orbán az oka...")
Olyan állapot soha nem lesz, hogy MINDENKI elégedett legyen a kormány munkájával. És aki elégedetlen, annak természetesen "az a rossz, aki kormányoz".
Pedro
"Olyan állapot soha nem lesz, hogy MINDENKI elégedett legyen a kormány munkájával."
Nana.. Nézd meg É-Koreát. Egy rossz szavuk nincs a párt munkájáról! :)
Digo
:-DD Azt nem szeretném, ha AZÉRT lennék elégedett, amiért ők!
Pedro
"Azt nem szeretném, ha AZÉRT lennék elégedett, amiért ők! "
Én igen. Én is úgy szeretnék sírni, mint a koreaiak, hasonló eseményen...
"Én igen. Én is úgy szeretnék sírni, mint a koreaiak, hasonló eseményen..."
Ők az életükért sírnak mert aki nem hisztizik az mehet a munkatáborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!