Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem tudom feldolgozni az ex barátnőmmel való szakításunkat? (Lent)
2 Hónapja szakítottunk
Viszonylag megmaradt a jó viszony
Azóta miattam nem találkoztunk,hogy tudjak felejteni,de nem megy... :(
Ő már összejött egy sráccal aki neki a mindene... :'(((
Akárhányszor eszembe jut ,hogy eddig engem szeretett most meg mást szeret szívből megszakad a szívem,idegileg sem tudom feldolgozni,folyton csak rá gondolok,alvásproblémáim vannak,nagyon szeretem pedig már 2 hónapja,hogy vége és ,hogy nem láttam :(((
És neki ez az új fiú a legnagyobb boldogsága most az életben :( Áhh :(
Vagy talán nem is szeretett...erre még nem gondoltál?Bocs,ha sértő,de ki tudja...
Kezd el társaságba lenni,próbálj meg minél kevesebbszer egyedül lenni a 4 fal között.Kösd le magad,sport,barátok,hobbi,munka,iskola,akármi...Egy idő után könnyebb lesz hidd el!
Csak 3 hónapot és tudom,hogy nagyon szeretett a legelején,100% :))
Bemutatott szüleinek,mindenkinek,naponta írt vagy 10 sms-t,hogy mennyire szeret stb...
Aztán én nem foglalkoztam vele annyit,nem éreztettem vele a törődést és emiatt elmúltak benne az érzelmek ... :(
Plusz megismerkedett ezzel a fiúval és biztos tele dumcsizta a fejét :((
Járok mindenfele,sportolok ,kondizok,de nem megy egyszerűen,nekem ő kell,nagyon szeretem :((
Volt barátnőimnél nem éreztem ilyet,de itt nagyon nagy a ragaszkodás,hiányzik a pópi fejecskéje :))) <3
Köszönöm szépen ! Igazából nem szoktam Inni mivel tudom,hogy csak lejáratnám magam vagy belekötnék valakibe :((
Próbálom ésszel csinálni a dolgokat és minden hétvégén eljárok helyekre ,hétköznap barátokkal vagyok sokat de az az igazság,hogy más lányra nem igazán tudok még nézni maximum barátként de máshogy NEM :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!