Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért nem tudják feldolgozni a szakítást, és harcolnak a semmiért, annak ellenére, hogy miattuk lett vége mindennek?
Merthogy megismerkedtem egy férfival(28), aki feledtette velem minden múltbéli traumámat, és hát eljegyeztük egymást, és nemsokára egybe kelünk.
3 éve ismerjük egymást, és hát sok türelemmel elérte, hogy szerelmes legyek bele, megszeressem.
Jóval előttem volt egy komoly barátnője, aki megcsalta, és elhagyta.
Miután összejöttünk a párommal, a volt barátnő feltünt és hát, mivel nagyon szeretem a páromat (és mindig azt az elvett vallottam, hogy "hagyd elmenni, ha visszajön a tied, ha nem, soha nem is volt az") hagytam elmenni, és hát ő visszajött. Ez nagyon jól esett nekem, és hát nemsokkal ezután megtörtént az első alkalom közöttünk.( félreértés ne essék, nem történt semmi közöttük).
És hát a volt barátnőnek nem tetszik mindez, és szerinte én csak elszedtem a párját. De én ezt nem érzem így.
Mégis, most én vagyok a hibás mindenért?
23/L
Nem, egyáltalán nem Te vagy a hibás.
Lehetséges az, hogy a volt barátnő annyira szerelmes volt/szerelmes belé, hogy nem tudja elfogadni, hogy Ő mással van?
Vannak nagyon erős szerelmek, és lehet, hogy az a lány még most is ugyanúgy érez iránta, és vissza akarja szerezni őt. Amit természetesen Te nem hagysz, mert már a Te párod.
De bizony neki is nagyon rossz. Ha tényleg annyira nagyon szerette/szereti, egy ici-picit értsd meg őt!
De ne hagyd, hogy elvegye tőled.
Nem tudom.
Szerintem, ha annyira szerette volna, nem csalta volna meg.
Már többször is beszélt vele, de sajnos falra hányt borsó.
A nő teljesen kikelt magából. Mikor rájön az 5 perc semmi nem hat rá, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!