Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni a múltját! Mit tegyek?
3 éve együtt vagyok a szerelmemmel, aki egy nagyon kedves, egyetemet végzett, normális, szép, intelligens, tünemény. Úgy terveztem, hogy az idén el is fogom őt jegyezni. Ő az életem szerelme. Ő a mindenem, a legjobb barátom is egyben. Harmonikus boldog életet élünk, vagyis éltünk, amíg ki nem derül valami, amitől most padlóra kerültem.
Mielőtt összejöttünk, 1,5 évig lakáson prostituált volt. Ez most derült ki pontosan 2hónapja. Meg is beszéltük a dolgot, amiben elmondta, hogy iszonyatosan megbánta ezt az egészet, és nem is élvezte, csak a pénz miatt csinálta. Akkor még teljesen más ember volt…. De azóta teljesen megváltozott.
Sokkolt a dolgok, keményen! De, tudtam, hogy ez már a múlt, és nem szabad ezzel foglalkoznom. Meg ő a lelki társam, a szerelmem, és nem szeretném elveszíteni. De 2hónapja amióta kiderült ez, egész egyszerűen nem tudok vele lefeküdni, folyton az jár a fejemben, hogy minden féle ember végig ment rajta, ráadásul rengetegen. Tudom, hogy ilyenkor egy prosti nincs jelen a szexben, neki ez munka nem élvezik. De akkor sem tudom feldolgozni! Azt hittem, hogy könnyen túlteszem magamat majd rajta. De nem így történt.
Teljesen készen van ő is, egyfolytában sír. Lefogyott 10kgt.
Nem tudom, hogy mitévő legyek, hogyan lehet ezt feldolgozni szerintetek?
Menjek el pszichológushoz? Azt tud segíteni szerintetek?
A legjobb barátod, nem?
Őszinte is hozzád, nem?
Most miért az a legfontosabb, hogy miért feküdt le korábban, kivel?
Attól mér el tudom képzelni, hogy ez probléma, de hát egy pszichológus sem tud semmi csodát.
Azért próbáld meg, úgy tűnik elég fontos a lány!
"egy pszichológus sem tud semmi csodát"
A "ne ezen rágódj" válaszoknál talán kicsit jobban ért hozzá. :D
A pszhicologus nem fog csodát tenni te sem vagy képes rá.
Ha szereted lefogadod hogy ezt csinálta, de most már ott vagy neki és nem kényszerül rá.
De ha már mindenképpen kattog ezen az agyad akkor gondolj arra hogy másnak fizetnie kellett érte és akkor sem kapott annyit mint te akit szeret és ahogy irod ugy néz ki veled is akarja leélni az életét.
Felejts el minden külső tényezőt/embert aki beleszólhatna még csak nem is kell beszélgetnetek erről, menj haza öleld át feküldj mellé karold át és akkor érezni fogod mit kell tenned mennyire fontos (vagy akár csak egy hétre nem találkozzatok, beszéljetek és ha anniyra hiányzik hogy nem tudsz meglenni nélküle akkor is tudni fogod mit kell tenned)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!