Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom feldolgozni a múltját! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyok a szerelmemmel, aki egy nagyon kedves, egyetemet végzett, normális, szép, intelligens, tünemény. Úgy terveztem, hogy az idén el is fogom őt jegyezni. Ő az életem szerelme. Ő a mindenem, a legjobb barátom is egyben. Harmonikus boldog életet élünk, vagyis éltünk, amíg ki nem derül valami, amitől most padlóra kerültem.

Mielőtt összejöttünk, 1,5 évig lakáson prostituált volt. Ez most derült ki pontosan 2hónapja. Meg is beszéltük a dolgot, amiben elmondta, hogy iszonyatosan megbánta ezt az egészet, és nem is élvezte, csak a pénz miatt csinálta. Akkor még teljesen más ember volt…. De azóta teljesen megváltozott.

Sokkolt a dolgok, keményen! De, tudtam, hogy ez már a múlt, és nem szabad ezzel foglalkoznom. Meg ő a lelki társam, a szerelmem, és nem szeretném elveszíteni. De 2hónapja amióta kiderült ez, egész egyszerűen nem tudok vele lefeküdni, folyton az jár a fejemben, hogy minden féle ember végig ment rajta, ráadásul rengetegen. Tudom, hogy ilyenkor egy prosti nincs jelen a szexben, neki ez munka nem élvezik. De akkor sem tudom feldolgozni! Azt hittem, hogy könnyen túlteszem magamat majd rajta. De nem így történt.

Teljesen készen van ő is, egyfolytában sír. Lefogyott 10kgt.

Nem tudom, hogy mitévő legyek, hogyan lehet ezt feldolgozni szerintetek?

Menjek el pszichológushoz? Azt tud segíteni szerintetek?

2012. jan. 24. 11:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
A pszichológus nem azért van, hogy csodát tegyen, hanem hogy segítsen megszabadulni a kényszeres gondolatoktól. Ha azt ismételgetitek, hogy "ne foglalkozz vele", "inkább örülj", stb., azzal szerintem nincs kisegítve a kérdező.
2012. jan. 24. 12:22
 12/30 anonim ***** válasza:
28%
azért annyira nem volt őszinte veled. Kitudja mit hallgat még el... Beszélj vele.
2012. jan. 24. 12:22
 13/30 anonim ***** válasza:
29%

Próbálj meg a jelenre koncentrálni,hisz az a múlt,hozzá tartozik,nem tud rajta változtatni és még csak nem is ismertétek egymást.Ha nagyon megvolt szorulva anyagilag és azért csinálta,hogy betudja fejezni az egyetemet akkor talán nem akkora bűn.Sok fiatal lány csinálja ezt.

Hanyagoljátok egy időre a szexet,beszélgessetek sokat,csináljatok közös programokat.

Tudom,hogy ezt nagyon nehéz lehet feldolgozni.Az én barátom nemrég vallotta be nekem,hogy előttem többször volt prostinál.Hát mi ne mondjak,egy világ dőlt össze bennem.Nagyon kiborultam,főleg,hogy ezt így 8 hónap után kellett megtudnom.Majdnem ráment a kapcsolatunk,mert ez számomra tényleg egy hatalmas csalódás volt.A mai napig nem tudtam elfelejteni,néha eszembe jut,de megpróbálok uralkodni az érzelmeim felett és a jelenre koncentrálni.

2012. jan. 24. 12:33
 14/30 anonim ***** válasza:
8%

Egy pszichológus csak plusz időpocséklás. Üljetek le szépen, beszéljétek meg a dolgokat. Adj időt magadnak...A barátnődnek is nagyon rossz lehet,hogy amikor talált egy rendes srácot a múltján kell rágódnia. Az a fontos,hogy szeretitek és megértitek egymást. Egyébként gondolj bele, manapság a lányok heccből fekszenek le annyi pasival mint amennyivel ő feküdt le akkoriban gondolom a megélhetésért.

Én nem védem a bnődet, de neki sem könnyű. Csak egymásnak tudtok segíteni és szívből remélem,hogy megoldódik a problémátok

22/L

2012. jan. 24. 12:37
 15/30 omba ***** válasza:
33%

12:21,

a prostituált az foglalkozás, nem jellemvonás.

Amikor lesmárolod a nődet, te is azon töprengesz hány farkat szopott már az a kedves nyelvecske?

2012. jan. 24. 12:40
 16/30 menta34 ***** válasza:
40%

Márpedig olyan nő nincs, aki veled vesztette el a szüzességét, soha mással nem volt és soha másra nem fog vágyni, vagy csak gondolni. Ez egy idióta álomkép.

Van viszont kétféle átlagos nő, az egyiknek újdonság vagy, nem kell azon gondolkodj mi volt korábban a szájában, de sosem tudhatod, hogy mikor kíván meg mást, hajtja a kíváncsiság, az egész egy alap nélküli kártyavár, simán bármikor összedőlhet, beleugrik egy kalandba és rájön, hogy sokkal jobb pasi is van, mint te. A másik szintén átlagos nő pedig már tapasztalt, sok pasival volt, tudja mi a szex és tudja milyen a jó pasi. Nos, ha egy ilyen választ téged az szerintem sokkal stabilabb,ő már tudja mit akar és eldöntötte, hogy te kellesz neki, nem hinném, hogy azon fog fantáziálni vasalás közben milyen lehet másik pasival, stb.

Tudom, hogy a gondolat szar, de szállj le a földre, mondhatni jobb helyzetben vagy mint akit 5-10 év után kíváncsiságból lecserélnek.

Hogy mit teszel azt persze te döntöd majd el, csak ha szereted akkor nem kínzod. Szerintem.

2012. jan. 24. 12:59
 17/30 anonim ***** válasza:
36%
milyen aljas ember, aki 3 évig tudja titkolni? én elhagynám, mindenkinek jobb lenneq
2012. jan. 24. 13:11
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a biztató válaszokat.

Most hétvégén leugrunk egy kicsit vidékre, nyugalomba, csendbe. Az jót fog tenni, és átértékelem a dolgainkat…

„Az én barátom nemrég vallotta be nekem,hogy előttem többször volt prostinál.Hát mi ne mondjak,egy világ dőlt össze bennem.Nagyon kiborultam,főleg,hogy ezt így 8 hónap után kellett megtudnom.Majdnem ráment a kapcsolatunk,mert ez számomra tényleg egy hatalmas csalódás volt.A mai napig nem tudtam elfelejteni,néha eszembe jut,de megpróbálok uralkodni az érzelmeim felett és a jelenre koncentrálni.”

Miért volt számodra ez csalódás?

A legtöbb férfi már volt prostinál, vagy rendszeresen-alkalomszerűen jár. Ez szerintem még jó is, így legalább nem kívánkozik utána ilyen lányokhoz, mert kipróbálta őket, másrészt itt nincsenek érzelmek és nem olyan jó így egy lánnyal! És ezt is megtapasztalja. Aztán már nem fogja kívánni ezeket a lányokat.

2012. jan. 24. 13:36
 19/30 A kérdező kommentje:

és ha a prostik helyett 1éjszakás kalandjai lettek volna, az miben különbözött volna egymástól?

semmiben sztm!

2012. jan. 24. 13:42
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Az biztos hogy bennem is ottlenne a félsz, mivan ha titokban még most is csinálja, valami jól fizető kuncsaftal ?

én nem hiszem hogy eltudnám viselni,

de van egy mondás, kurv@bol lesz jó feleség.

nem vagy könnyü helyzetben, főleg ha a család tagjai(d) sem tudják és kiderülne..

2012. jan. 24. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!