Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet így tovább lépni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így tovább lépni, ha észérvek miatt szakítottunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vázolom a problémát. 8 hónap együtt töltött időről van szó, amiben rengeteg csodálatos és jó dolog volt, az elején. Aztán megromlott a dolog, főleg a bizalom, volt rá ok adás (nem megcsalás, csak az azon való erőteljes hezitálás). Ez megrontott mindent, én féltékeny voltam, ő nem tett semmit. A lényeg, hogy végül azért szakítottunk, mert nekem lett egy egy srác, aki "tenyerén hordozott", két hónapig "ostromolt" és mikor megcsókolt, hagytam magam. Én ezt elmondtam és ezek után ő még nem akart szakítani, de én tettem meg, mert tudom, hogy az eszem szerint ez nem működne.. de a szívem fáj. Vajon jól tettem, hogy szakítottam?
2012. febr. 3. 09:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nézzük a tényeket:

Ő nem csalt meg téged.

Te megcsaltad őt.

Ezen nincs mit magyarázni... Játszhatod az áldozat szerepét, de attól még nem változik semmi.

2012. febr. 3. 12:45
 12/12 Amazing ***** válasza:

Én a te helyedben nem megcsaltam volna, hanem előbb megmondtam volna neki hogy "bocs vége, nem törődsz velem"...stb

A megcsalásra nincs indok, ez hülyeség, hogy meg "jaj nem törődött velem".

Gerinctelen féreg módjára átverted, amikor ő jobb nők közül válogathatott volna, de nem tette, mert szeretett.

És miután legalább annyi gerinc volt benned hogy elmondtad neki hogy Idióta vagy (mert azok csinálják ezt amit te csináltál), utána még mindig veled akart lenni.

Szóval magyarul szeretett téged, csak szerintem elege lett abból hogy egyfolytában amiatt nyavalyogsz, hogy mennyi nő üldözi őt. (Ami ellen mellesleg nem sok mindent tudott volna tenni, de mind1, itt is látszik a csodálatos női logika, amire annyira nagyra vagytok)

Ezért kullantott az arcodra, ha téged sokáig cseszegetnek, te is kullantani fogsz egy idő után a másikra.

Szóval össze foglalom hogy még te is megértsd.

A barátod szeretett, csak mivel egyfolytában járt a szád olyan dolgokon ami ellen nem tudott semmit tenni, beleunt az egészbe, de miután kiderült hogy ku....va voltál, még utána is melletted voksolt volna, pedig lett volna más lehetősége is.

Szóval nekem az a véleményem erről az egészről, azon kívül hogy eléggé idióta vagy, hogy nagyon rosszul döntöttél, hogy otthagytad és hogy így hagytad ott.

De a srác jobban járt, talál ő jobb nőt, mint amilyen te vagy.

Úgyhogy ezen már ne gondolkozz, ha szereted is még talán egy picit (Bár ezt nem hiszem, az ilyen ember nem képes szeretni), akkor hagyd, hadd élje az életét nélküled, te pedig szúrd el ezt a kapcsolatodat is (Mert 2 hónap után még minden jó, de lesz majd 2,5 és is :))

2012. febr. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!