Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek házasság, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pné Sz.Abigél kérdése:

Szerintetek házasság, vagy élettársi kapcsolat? írjátok légyszi a korotokat és a nemeteket is.

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 20:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy nőnek fontos a házasság, a kötődés, ez természetes. Én is szeretnék majd megházasodni, de nem szeretném túlzásba vinni. Ha két ember szereti egymást, akkor egy szerényebb esküvő is megteszi.

20:27-es voltam.

2012. febr. 2. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:

A házasság sok olyan legális előnnyel jár, ami az élettársakat nem illeti meg. Tehát hiába szeretem ugyanúgy a párom házassággal vagy anélkül, jobban megéri összeházasodni.

Egyébként a házasság 2 db tanú, és egy hivatali előjegyzéssel megoldható, ha még tovább akarsz spórolni, akkor meg a nőnek meg se kell változtatnia a nevét, és az se kerül pénzbe.

Úgyhogy ha már valakivel szándékozom leélni az életem, akkor inkább hozzámegyek mintsem, hogy nem. Ennyi elkötelezettséget tudok az irányába vállalni.

2012. febr. 2. 20:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es hozzászóló!Szerintem fontos egy ffinak is,hogy ha már "megvan a vad",akkor az csakis az övé legyen..és ekkor szerelmes igazán..de tény,h egy ffi nehezebben kötelezi el magát,realistább.De hátha igazán szereted a választott hölgyet,akkor ne m akarod megadni neki azt a biztonságérzetet?Azt a"boldogságot",azt az álmot amiről írtál?Köszi a válaszokat:)
2012. febr. 3. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:

nem arról van most szó, hogy én összeházasodnék e vagy sem!

és hogy szép e vagy sem és h örül e neki a lány vagy sem!

én a pároknak az életéről őszinteségéről igazságáról beszélek. Nem mondtam h sosem fogok elvenni feleségül egy lányt sem.

DE! Most példának leírom dúrván!! (de ne ezt vedd alapul csak azért írom h érthető legyen)

--1 Élettársi viszony - együtt éltek de boldogtalanok vagytok, nem szeretitek egymást igazán, nem vagytok őszinték a másikhoz és féltek h elhagyja egyik a másikat!!!! ---> DÚÚÚRVÁN ezt állítjátok hogy ez csak akkor lesz igazi ha összeházasodtok! Érthető???

Mielőtt valaki lehurrogna h hülyeséget mondtam KÉRDEZZEN RÁ mert lehet félreérti!!!

Szóval másik oldalról:

- nem szeretitek igazán a másikat, nem bíztok benne kételyeitek vannak , féltek h elhagy , féltek h megcsal féltek h elmegy......MERT Élettársak vagytok---> NOSS! Ugye hogy mekkora hülyeség amit páran állítanak???

:)

2012. febr. 3. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:

ja igen és lemaradt.... :)

akkor ha ez így van márpedig igazság szerinte ezt mondjátok! Akkor hazudtok??? Minden nő hazudik? Aki azt mondja h boldog a párjával és szereti őt miközben még nem is házasok??? -----> elég nagy baj lenne ha ez lenne nemde???

2012. febr. 3. 20:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet jó-vagy rossz-az élettársi kapcsolat és a házasság is,nem ezt vitattam,hanem,hogy ki és esetleg miért választja az egyiket,másikat:D Szerintem azonban a jó,szeretetteljes párkapcsolat KORONÁJA a házasságkötés.Elkötelezettség egymás felé,véglegességgé téve azt:D
2012. febr. 3. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Házasság. 33 éves nő vagyok, és meggyőződésem, hogy az élettársi kapcsolatban "csak" élettársnak érezném magam, akit bármikor ott lehet hagyni, és nem kellek annyira, hogy feleség legyek.

Amúgy 6 éve boldog házasságban élünk:) juhéééééééééééj:D

2012. febr. 6. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!