Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek házasság, vagy élettársi kapcsolat? írjátok légyszi a korotokat és a nemeteket is.
Egy nőnek fontos a házasság, a kötődés, ez természetes. Én is szeretnék majd megházasodni, de nem szeretném túlzásba vinni. Ha két ember szereti egymást, akkor egy szerényebb esküvő is megteszi.
20:27-es voltam.
A házasság sok olyan legális előnnyel jár, ami az élettársakat nem illeti meg. Tehát hiába szeretem ugyanúgy a párom házassággal vagy anélkül, jobban megéri összeházasodni.
Egyébként a házasság 2 db tanú, és egy hivatali előjegyzéssel megoldható, ha még tovább akarsz spórolni, akkor meg a nőnek meg se kell változtatnia a nevét, és az se kerül pénzbe.
Úgyhogy ha már valakivel szándékozom leélni az életem, akkor inkább hozzámegyek mintsem, hogy nem. Ennyi elkötelezettséget tudok az irányába vállalni.
nem arról van most szó, hogy én összeházasodnék e vagy sem!
és hogy szép e vagy sem és h örül e neki a lány vagy sem!
én a pároknak az életéről őszinteségéről igazságáról beszélek. Nem mondtam h sosem fogok elvenni feleségül egy lányt sem.
DE! Most példának leírom dúrván!! (de ne ezt vedd alapul csak azért írom h érthető legyen)
--1 Élettársi viszony - együtt éltek de boldogtalanok vagytok, nem szeretitek egymást igazán, nem vagytok őszinték a másikhoz és féltek h elhagyja egyik a másikat!!!! ---> DÚÚÚRVÁN ezt állítjátok hogy ez csak akkor lesz igazi ha összeházasodtok! Érthető???
Mielőtt valaki lehurrogna h hülyeséget mondtam KÉRDEZZEN RÁ mert lehet félreérti!!!
Szóval másik oldalról:
- nem szeretitek igazán a másikat, nem bíztok benne kételyeitek vannak , féltek h elhagy , féltek h megcsal féltek h elmegy......MERT Élettársak vagytok---> NOSS! Ugye hogy mekkora hülyeség amit páran állítanak???
:)
ja igen és lemaradt.... :)
akkor ha ez így van márpedig igazság szerinte ezt mondjátok! Akkor hazudtok??? Minden nő hazudik? Aki azt mondja h boldog a párjával és szereti őt miközben még nem is házasok??? -----> elég nagy baj lenne ha ez lenne nemde???
Házasság. 33 éves nő vagyok, és meggyőződésem, hogy az élettársi kapcsolatban "csak" élettársnak érezném magam, akit bármikor ott lehet hagyni, és nem kellek annyira, hogy feleség legyek.
Amúgy 6 éve boldog házasságban élünk:) juhéééééééééééj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!