Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jár egy 17 éves egy 26 éves pasival abból lehet bármi komolyn kapcsolat? Úgyértem esetleg még házasság is?
A férfiak többsége nem is igen szeretne 30 éves kora előtt családot alapítani... És ne feledd, a férfiak nemzőképesek még akár 60 éves korukban is, ellentétben a nőkkel.
Szóval ilyen akadálya biztos nincs. Ha komoly, akkor házasság is lehet belőle, és talán nem is kell megvárni, míg 30 éves lesz a férfi.
Van az ismerőseim között olyan házaspár, ahol 10 év korkülönbség van, és a férj 28 évesen kezdett udvarolni a 18 éves lánynak, most a férfi 45, értelem szerűen a lány 35. 4 gyerek, boldog családi élet.
Szóval szerintem a ti kapcsolatotokból is bármi lehet.
háát, azért nem kell biztosra venni, hogy nem késő neki. Nekem volt egy 10 év korkülönbséges kapcsolatom. Én még önkifejeztem, amikor ő azt várta, hogy főzzek mossak, takarítsak rá, s lehetőleg pár éven belül baba...pasi függő. de tudatosan figyelni kell, hogy hajlamos-e erre, hogy mit tervez az elkövetkező x évben. hiszem 17, 18 érettségi, plusz 3-5 év egyetem esetleg dolgozna is még mielőtt család alapításra adja a fejét...
Nagyon-nagyon meg kell nézni a fickót mielőtt bármi komoly lenne, mert ha huszon évesen visszafogja a lányzót az egész életre kihat!!
De amúgy lehet, csak nagyon valószínű, hogy nem lesz. vagy nem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!