Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek házasság, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pné Sz.Abigél kérdése:

Szerintetek házasság, vagy élettársi kapcsolat? írjátok légyszi a korotokat és a nemeteket is.

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 20:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Az utóbbi. Az előbbi egy kész vagyon.

29F

2012. febr. 2. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
53%

Egyik sem. Édes agglegény élet!

26/F

3/17 anonim ***** válasza:
100%

Házasság. Mégiscsak erősebb kötelék, hosszútávon pedig jobb kitartani egymás mellett.

24/F

4/17 anonim ***** válasza:
Hazas vagyok,egy fillerbe nem kerult!
2012. febr. 2. 20:22
 5/17 anonim ***** válasza:

Élettársi!

NEM a Házasság az ami meghatározza 2 ember boldogságát és szeretetét!

Ha Házasság nélkül nem szereti a nő illetve a pasi ugyanúgy a párját és nem boldog vele anélkül...akkor gondok vannak...

27/f

2012. febr. 2. 20:24
 6/17 anonim ***** válasza:
a kettő ugyan az csak az 1. általába drágább és nem lesz tőle se erősebb a kötelék inkább csak hozzá láncol az illetőhöz
2012. febr. 2. 20:25
 7/17 anonim ***** válasza:

Házasság. Tényleg drága, de meg lehet oldani olcsón is szerintem. Nem kell a kifele mutogatás, a felesleges giccs, meg száz meghívott.

27N

2012. febr. 2. 20:27
 8/17 anonim ***** válasza:
az egyházi esküvő egy tök felesleges, és drága dolog, ha két ember igazán szereti egymást, akkor pont telibesz@rják az egészet, és élnek együtt vagy 40 évet
2012. febr. 2. 20:32
 9/17 anonim ***** válasza:

kérdező!

szerintem úgy kellett volna feltenned a kérdést, hogy kinek melyik, nőknek illetve pasiknak?

a nőktől 99,99%-ban Házasságot fogsz kapni.

Mert azaz álom! Fehér ruha...gyűrű..nézzétek csajok a gyűrűmet nézzétek ahhhh gyönyörű...

Az a baj, hogy a nők sokszor csak a házassággal lesznek boldogok és akkor érzik csak magukat biztonságban....

2012. febr. 2. 20:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Házasság!

Én 21 feleségem 19 éves volt mikor összeházasodtunk, ennek már 9 éve!

És ez nagy hülyeség, hogy a pasiknak nem fontos a házasság, érdekes, én csak ilyen férfit ismerek, aki ugyanazt mondaná mint én!

2012. febr. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!