Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezhetnék egy barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Még csak 16 éves vagyok, de én már nagyon vágyok egy normális kapcsolatra, de nem tudom hogy hol kezdjek neki. Saját osztályból ugyebár nem lenne jó. Az a problémám hogy máshol nagyon nem is találkozok lányokkal. Ahova edzeni járok ott csak fiúk vannak.. És csak úgy egy lányhoz a gimiben nem merek odamenni, mert mindig csoportban járnak:D Vagy ha még külön meg is szólítanék valakit,nem tudom hogy mit mondjak neki..és könnyen nevetség tárgya lennék. Az meg értelem szerűen nem szeretnék lenni. Tudnátok mondani valami tanácsot hogy hogyan jöhetnék össze egy lánnyal? Legyetek szívesek a szájhős, "legyél gazdag" hozzászólásoktól kíméljetek!
2012. febr. 2. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha csajokkal akarsz ismerkedni, akkor ne csak fiú társaságok felé vedd az irányt :P Régen nekem is ez volt a gondom, de azóta megváltozott a mentalitásom kicsit, és ez lehet, hogy neked sem ártana ;) Először is, beszélgess minél többet, - akár csak baráti szinten is - lányokkal, így ha arra kerül a sor, hogy ismeretlenekkel kell dumálni, akkor sincs lámpaláz, meg megkukulás stb. Ezen kívül pedig válalj el minél több mindent a suliban, - pl diákönkormányzat, rendezvények megszervezésében, lebonyolításában való részvétel stb. - és a sulin kívül egyaránt. Lehet hogy nem ott fogod megismerni álmai párját, de megismerhetsz, és összebarátkozhatsz új emberekkel, akiknek vannak barátnői, barátai, akinken ugyancsak vannak más barátai, és barátnői :P Így barátokat is szerzel, meg új ismerkedési lehetőségeket is. Találj magadnak olyan hobbikat, ahol emberekkel találkozhatsz, és ha kapsz egy lehetőséget, vagy feladatot, akkor ne mondj rá nemet :D ezenkívül ne állj negatívan a dolgokhoz, és akkor nyert ügyed van :)

Én pl. nem vagyok egy adonisz, van egy kis sörhasam, és nincsenek 1m kerületű bicepszeim, és "nem vagyok túl nagy szám", de imádnak a csajok, mert minden témáról, el tudok velük beszélgetni, a legtöbbhöz értelmesen hozzá is tudok szólni, és nem vinnyogok, nyavalygok, pozitívan állok a dolgokhoz, bár reálisan látom őket. Így mindig, még a legkilátástalanabb helyzetben is meg tudom őrizni a humorérzékemet, a józan eszemet, és ezzel meg tudom nyugtatni a többi embert is, így ők is jobban érzik magukat a környezetemben. :P

2012. febr. 2. 14:42
 12/12 A kérdező kommentje:
14:42 köszi ezek tök hasznos infók!:D
2012. febr. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!