Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom én vagyok nagyon hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom én vagyok nagyon hülye és értetlen de ha azt mondják nektek h nem igazán (van esélyetek) az tuti 100% hogy nincs esélyetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 01:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha a csaj mondja neked, akkor 99.9999999% hogy nincs
2012. febr. 2. 02:00
 2/9 anonim válasza:
78%
tuti, csak finomabban fogalmazott
2012. febr. 2. 02:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

egy fiú lazán oda vágja, h nincs

egy lány inkább finoman próbál elküldeni a ...

ez, hogy nem igazán, mindkettőjüknél ugyanazt jelenti NEM

L/21

2012. febr. 2. 02:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
az tuti száz, h nincs esélyed. esetleg még annyit jelent, h talomban tart, hátha más nem jön össze és kapóra jön, h te meg még mindig ott állsz a pálya szélén. semmi komolyat nem akar
2012. febr. 2. 02:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerni kellene az indoklást.
2012. febr. 2. 02:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek az okát nem is firtattam,bepróbálkoztam azt mondta h nem igazán aztán ennyi, kár mert amúgy jól elvoltunk egymás társaságában.
2012. febr. 2. 02:53
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem akkor buko.

Bar soha nem lehet tudni.

Vlt egy csaj, allandoan szemeztunk, aztan vegul meguntam es leptem.

Megmondta kerek perec, h semmi.

Aztan utana is csak nezett, amikor meg mas lannyal latott akkor meg latszott, h eszi az ideg.

Kesobb egyesek mondtak, h azt varta volna, h kicsit kuzdjek, de franc se tudja, idiotak a nok.

2012. febr. 2. 07:30
 8/9 anonim ***** válasza:
nincs esély! nőknél biztosan!
2012. febr. 2. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:
egyelőre nincs de ezt meglehet változtatni. Nálam legalábbis pedig én csaj vagyok :D
2012. febr. 2. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!