Mit ereztetek mikor meg tudtattok hogy az utolso eselyetek a
gyermekre a lombik?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 16:12
1/7 anonim válasza:
Megfordult velem a világ, utálni kezdtem az összes nőt aki gyerekeket tologatott:(( begubóztam..lombiknál hármat ültettek vissza egyik se sikerült..összetört minden..mivel mindkettőnket meddőnek nyilvánítottak..majd két hónap múlva természetes úton babás maradtam, egészséges gyermeket szültem..a férjem nem hitte el, hogy az övé..mert ő a doki szerint meddő..újra elment andrológushoz spermavizsgálatra olyan lett az eredménye mint a tenyésbikának..azt mondta a doki..a stressz stb is okozhatta az alacsony spermaszámot..rám meg nem találtak magyarázatot, hogy hogyan eshettem teherbe olyan magas prolaktin értékekkel..de megtörtént..szerintem az is közre játszott, hogy lemondtam a babáról,,már nem azon görcsöltünk, hogy összejön vagy nem..és így sikerült.
2010. máj. 25. 19:38
2/7 anonim válasza:
Mi még csak most várunk a lombikra.Először ledöbbentem, azután jött a selejt vagyok érzés.Jól kibőgtem magam.
Most már csak előre nézek és örülök neki hogy egyáltalán van esélyem-esélyünk egy kisbabára.
2010. máj. 25. 20:01
3/7 anonim válasza:
Nagyon kiakadtam először, de gondol csak bele: Így nagyobb esély a terhességre , mint természetes úton (százalékokat nézve). Szóval fel a fejjel, és hajrá. Nekünk júliusban lesz.
2010. máj. 25. 20:35
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,sajnos en is nagyon depreszios lettem.en is ugy erzem magam mint egy selejt.
2010. máj. 25. 22:50
5/7 anonim válasza:
Na ezt sűrgősen felejtsd el. Természetes, hogy ezt gondolod, én is így voltam vele, egészen addig, amíg a dokim( hihetetlen jó fej) "helyre pofozott", és elmondta, hogy a párok egy harmada meddő. ez rettenetesen nagy arány! tehát akkor egy harmadunk selejt?! Na neeeee! Többen vannak, mint gondoljuk, akkik inszemmel vagy lombikkal esnek teherbe, csak sokan eltitkolják. Hidd el nem vagyunk egyedül, sajnos rengeteg sorstársunk van. Na de, ha jön a baba (márpedig tuti jön, olyan nincs, hogy nem)akkor aztán annyira fogsz örülni, annyira boldog leszel, hisz azért nekünk nagyon meg kellett dolgozni érte. Szóval kitartás. Nekem is volt nagyon rossz időszakom, de hidd el pozitív hozzáállás nélkül, az egész nem ér semmit! Mikor lesz a lombikod?
2010. máj. 26. 08:30
6/7 anonim válasza:
Nagyon rossz érzés volt. Most is az. Hiszen összesen 5 próbálkozásod van... és ha nem sikerül vége (ha nem vagy milliomos). Meg hát ugye jött a harag azok iránt akiknek simán összejött. De ez butaság ezt nem szabad.
Mi most kezdtük az első programot, már túl vagyok egy-két szurin, de a java még hátra van. Kicsit félek is, de remélem minden rendben lesz és sikerül. Még fiatal vagyok (25 éves) így bíztattak az orvosok. Reménykedem, és pozitívnak kell lennem, ehhez csak így lehet hozzáállni. Nálunk egyébként a páromnál van gond. Így bíztattak az orvosok, hogy menni fog... Remélem.
2010. máj. 26. 11:56
7/7 anonim válasza:
Borzalmasan éreztem magam, mi 1 hete tudtuk meg. A párommal van probléma, 1 millió a spermaszám. Mi még reménykedünk, elkezdett szedni minden féle természetes bogyókat, hátha gyarapszanak a kiskatonák. Nem szabad elkeseredni, annyi történetet olvastam, hogy már lombikra mentek és előtte derült ki hogy természetes úton összejött a baba. Hátha nekünk is sikerül! Vannak még csodák. De ha lombik akkor lombik. Én azt mondtam, hogy akár így, akár úgy de akkor is lesz gyermekünk. És én ebben hiszek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!