Mitől van iszonyú erős vágy egy gyermekre?
Figyelt kérdés
Már van két gyermekem, új párkapcsolatban élek már 2,5 éve, ahol minden tökéletes, nagyon jó a munkám, mindenem megvan. Egy pici baba felborítaná az életemet, mégis van egy nagyon erős vágy egy gyerekre, és egyszerűen nem tudom megmagyarázni miért, csak szeretném. Volt valaki hasonló helyzetben?2011. okt. 3. 16:22
1/4 anonim válasza:
nekem sajnos még nincs gyermekem, de már nagyon vágyom egy pici babóra :( feladnám érte a munkám, bármit megtennék érte, BÁRMIT!
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, valami ilyesmiről beszélek én is. Csak nekem már van két babám. 10, és 7 évesek.
2011. okt. 3. 16:29
3/4 anonim válasza:
A szívedre hallgass, csak a szívedre. Ha a szíved azt súgja, hogy szeretnéd, akkor akkor is vállald, ha esetleg nehéz lesz.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha egy nő beleszeret egy férfiba ez az első, hogy gyereket szeretne TŐLE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!