Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíítség, mit tegyek? .

Figyelt kérdés
nagyon féltékeny vagyok...a barátom már teljesen ki van akadva tőle. Mindig azzal nyaggatom hogy tuti nem szeret engem, meg hogy keveset találkozunk. Fiúk, ettől ti is kiakadnátok? ja meg bebeszélek magamnak sok hülyeséget..mindig ilyeneken jár az eszem. Ha lájkolja egy lány képét akkor hisztizek, mert rosszul esik. Erről mi a véleményetek?
2012. febr. 1. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
az, hogy egy h.lye pics@ vagy... F23
2012. febr. 1. 23:28
 2/10 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat!:) -.- ..
2012. febr. 1. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A pasit rugjad ki, és vegyél 1 kutyát magadnak! HP
2012. febr. 1. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vágd le a farkát
2012. febr. 1. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3 éve jarok a barátnőmmel, és enis lajkolgatok ossze-vissza csajokat, mégis a baratnomet szeretem
2012. febr. 1. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod, hogy ne beszélj be magadnak hülyeségeket!
2012. febr. 2. 00:00
 7/10 A kérdező kommentje:

de ezt hogy tanuljam meg??

utánaolvasgattam, és ez az egész féltékenység abból fakad hogy nem vagyok megelégedve magammal, és nem érzem magam elég jónak a páromhoz..

ÖNBIZALOMHIÁNY

2012. febr. 2. 00:06
 8/10 anonim ***** válasza:
ez elsősorban nem önbizalomhiány kérdése. a párodban kell megtanulnod bízni. én is eléggé önbizalom hiányos vagyok, de a páromban megbízom.
2012. febr. 2. 00:11
 9/10 anonim ***** válasza:
xddd bocs nem direkt írtam oda h önbizalom hiány...xddd mert én rohadtul egoista vagyok. a csajnak sincs. csak mobi lról írók és valamiér
2012. febr. 2. 00:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Először önmagaddal barátkozz meg. Ha tudod hogy te vagy az igazi,akkor azt is tudod,hogy másnak semmi esélye.És vigyázz,könnyen lapátra kerülhetsz,ha folytatod a hisztit.
2012. febr. 2. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!