Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíítség! Puszi/Csók/Ölelés/Kézfogás (kézenfogva menni)?! Sürgős! Mi legyen?
Van egy fiu 16. Én 13 lány vagyok. Kölcsönösen bejövünk egymásnak. És Barátok vagyunk de én ennél többet szeretnék és szerintem ő is mert ahogy rám mosolyog az olyan.. :D Ésss.. Szinte minden nap találkozunk a buszmegállóban és szoktunk beszélgetni de csak ugy h ha ő jön oda amikor én ott vagyok egyik haverommal én nem "merek" oda menni nem tudom h mit mondjak.. Meg h a haverja mit mondani h én odamegyek.. És jelzésként h én többet szeretnék mint barátság pusziljam meg vagy ne?! Vagy más ötletek?!
HOLNAP EGYÜTT FOGUNK SÉTÁLNI A VÁROSBA SULI UTÁN.. MI LEGYEN?? Puszi/Csók/Ölelés/Fogjam meg a kezét???
Hogyan?
Lécci segitsetek nagyon parázok..
semmiképp ne ronts ajtóstól a házba jaja.
a kézfogást midenképpen felejtsd el, ez a pasik dolga.
max ha találkoztok, akkor legyen egy 3 puszis köszönés (arcra...) de semmi több. aztán közben dumáljatok, hátha feljön valami félreérthetőbb..:D
de a csókot meg ilyeneket is hagyd rá, ne te csináld.
szerintem menjetek, és kérdezgess az életéről, mag hogy van e csaja meg ilyenek, utána ha elmentek, és érzed akkor szerintem nézz a szemébe, és ne te kezdeményezz, hanem ő, és ha van valami akkor minimum szájon puszil. az olyan romantikus :)
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!