Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
Van egy barátom akit nagyon szeretek. Minden jól ment köztünk. Egy kicsi bökkenő volt, mégpedig az hogy mind ketten "forró fejűek" vagyunk, bár soha nem volt ebből nagy baj mert mindíg kibékültünk. Viszont három nappal ezelött nagyon összevesztünk. Volt itt minden tányér csapkodás,ajtó csapkodás,üvöltözés. Ezzel még nem is lett volna probléma de ő annyira ideges volt hogy neki lökött a falnak és a fejem mellett a falba ököllel ütött. Én borzalmasan megijedtem, ő pedig haza ment. Azóta már bocsánatot kért,hozott nekem virágot, de én nem érzem felé azt a bizalmat amit eddig és félek hogy megüt.
Szerintetek szakítsak vele vagy próbáljak benne bízni?
17/l
Szakíts vele,ez nagyon durva.
Én nem bocsátottam volna meg neki.
AKKOR MEGTUDTA VOLNA HOGY VELED NEM LEHET SZÓRAKOZNI.
Lehet megszakadt volna a szíved,mert szakítasz vele.
De gondolnod kell saját magadra is!!!
nagyon sok pasi van rajta kívül.
Őt hagyd. Fiatal vagy még :)
Szerintem ez még nem a világ vége. Mi is szoktunk veszekedni és poénból verekedni is néha. Na ezt ha újra kezdhetném tuti nem csinálnám, mert így fenn áll a veszély, hogy méregből is megteszi.
Viszont ha nálatok soha nem volt ilyen, csak a falat ütötte meg téged viszont nem bántott, akkor szerintem még nem kell szakítani. Főleg ha meg is bánta még azt is. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!