Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vele?! Lécci. Alul bővebben a stori
Figyelt kérdés
Szval ezt tudom, hogy nem itt kéne megkérdezni de akkor sem tudok mit kezdeni . Van egy barátom akivel 3 hónapja vagyunk együtt. Ay elején nagyon sokat szenvedtem mire végre lett valami. De most ugy érzem, hogy eltávolodtam tőle. Csomó dolog van amiben azt mondt hogy ő majd megoldja és utána mindig elfut. Akartam vele beszélni hogy mi legyen velünk és direkt egész nap kerül. Ráadásul amikor összefutottunk ennyit mondott:Hello -. -"A lényeg, szakitsak-e vele vagy mi legyen?2012. jan. 27. 14:09
3/19 Timi: ) válasza:
gyerekes a viselkedése,nem való neki még normális párkapcsolat,szakíts vele!
4/19 anonim válasza:
Szerintem már szakítottatok is, csak te még nem tudod!
Ha felnősz, majd észreveszed ezeket a dolgokat.
5/19 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok az a baj,hogy barátként nemtudnék ránézni..
túlságosan szeretem szerintem.és teljesen összetörne és ettől félek!!!
2012. jan. 27. 14:14
8/19 anonim válasza:
Ha kerül,nem fog összetörni a szakítástól,szerintem ő már szakított veled,csak gyerekes és nem meri elmondani neked.
9/19 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy félsz tőle, hogy ha szakítasz vele összetörik. De gondolj bele ő is így érez veled kapcsolatban? Szerinted ő sajnál veled mikor így csinál veled? Ha már nem tudtok elkerülni dolgokat mert inkább kikerül, meg ha összefuttok csak ennyi az egész, hogy "hello" akkor nincs értelme annak, hogy tűrj neki és nyeld ahogy viselkedik. Az ilyen alakot nem éri meg sajnálni, szerintem is szakíts vele, később majd rá fogsz jönni, hogy helyes tetted. Majd találsz valakit aki jelenlegi barátod ellenkezője lesz megért téged, megbecsül téged és nagyon megérted vele magad. Elhiszem, és tudom, hogy nehéz, de sajnos csak ezt tudod tenni. Ha tovább maradsz ebben a kapcsolatban csak magadat gyötröd és teljesen eluralkodik a sressz az meg nem lenne jó. Lépj túl rajta még időben én is azt mondom. Vannak akik sajnos hosszábbtávú kapcsolatból lépnek ki mert nem működik jól valami köztük. Ez csak jó tanács. 26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!