Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitsak vele?! Lécci. Alul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele?! Lécci. Alul bővebben a stori

Figyelt kérdés
Szval ezt tudom, hogy nem itt kéne megkérdezni de akkor sem tudok mit kezdeni . Van egy barátom akivel 3 hónapja vagyunk együtt. Ay elején nagyon sokat szenvedtem mire végre lett valami. De most ugy érzem, hogy eltávolodtam tőle. Csomó dolog van amiben azt mondt hogy ő majd megoldja és utána mindig elfut. Akartam vele beszélni hogy mi legyen velünk és direkt egész nap kerül. Ráadásul amikor összefutottunk ennyit mondott:Hello -. -"A lényeg, szakitsak-e vele vagy mi legyen?
2012. jan. 27. 14:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez óvódai járás vagy mi?

Szerintem szóba ne állj vele.Ha ekkora paraszt küldj neki egy sms-t, hogy vége.Ennyi.

2012. jan. 27. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:

adj király katonát!

nem adok!

ha nem adsz, szakítok!

szakíts, ha bírsz!

2012. jan. 27. 14:36
 13/19 Dellácskahh válasza:
Szerintem szakíts.. ha még fiatal akkor nincs értelme. FŐLEG HA CSÓK,ÖLELÉS , PUSZI SEM VOLT. csak azért kellesz neki, hogy legyen barátnője. úgyhogy gondold meg megérdemel e téged???
2012. jan. 27. 15:41
 14/19 A kérdező kommentje:
már minden volt..csók ölelés stb.. csak az elején 3 hónapba telt mire egyáltalán odajött..
2012. jan. 27. 17:29
 15/19 anonim válasza:
Szerintem ha Veled valaki ilyen bunkó az meg sem érdemli még azt se, hogy ránézz. Mászhatsz Cortezre :PPP :DDD hajrááá XDDD
2012. jan. 28. 20:06
 16/19 A kérdező kommentje:
<3 én is szeretlek Dalma ! :DDDDDDDDD csakis :DDD indulok is :DDDD
2012. jan. 28. 20:08
 17/19 anonim válasza:
okcsá :DDDD hajrá Myra :PP énisszeretlek <333
2012. jan. 28. 20:09
 18/19 A kérdező kommentje:
beteg állat.:D bár ilyen könnyű lenne:ll
2012. jan. 28. 20:11
 19/19 anonim válasza:
tudom h azvokk :DDD deteisss<3
2012. jan. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!