Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Van egy barátom akit nagyon szeretek. Minden jól ment köztünk. Egy kicsi bökkenő volt, mégpedig az hogy mind ketten "forró fejűek" vagyunk, bár soha nem volt ebből nagy baj mert mindíg kibékültünk. Viszont három nappal ezelött nagyon összevesztünk. Volt itt minden tányér csapkodás,ajtó csapkodás,üvöltözés. Ezzel még nem is lett volna probléma de ő annyira ideges volt hogy neki lökött a falnak és a fejem mellett a falba ököllel ütött. Én borzalmasan megijedtem, ő pedig haza ment. Azóta már bocsánatot kért,hozott nekem virágot, de én nem érzem felé azt a bizalmat amit eddig és félek hogy megüt.

Szerintetek szakítsak vele vagy próbáljak benne bízni?

17/l

2012. jan. 31. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp szakíts vele. azért az erőszak az erőszak.
2012. jan. 31. 11:41
 2/15 anonim ***** válasza:
járj thai boxra
2012. jan. 31. 11:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! 2.jó ötlet :D
2012. jan. 31. 11:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Szakíts. Legközelebb mi lesz ha téged üt meg...inkább ne várd ki.
2012. jan. 31. 11:50
 5/15 anonim ***** válasza:

Az úgy tetszik, hogy mindenkinek van egy barátja, akit "nagyon szeret", aztán meg üvöltöznek, csapkodnak, verekszenek. EZ csak szerintem nem a nomrális párkapcsolat része?

De a kérdésre válaszolva: ne várd meg, amíg a következőt az arcodba kapod...

2012. jan. 31. 21:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Az hogy veszekednek a párok az normális.de köszi a választ :)
2012. febr. 1. 14:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Tévedsz.

Volt, akivel én is gyakran veszekedtem, szerencsére elváltak útjaink. Aztán a mostanival (meg az előzővel) valahogy mindig sikerült kulturáltan megoldani az esetleges konfliktusokat.

Tehát nem része a párkapcsolatnak a hangos ordítozás, csakpodás.

2012. febr. 1. 22:44
 8/15 anonim ***** válasza:
*csapkodás
2012. febr. 1. 22:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos sose volt még ilyen kapcsolatom
2012. febr. 1. 22:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Ilyenkor 2 eset lehetséges:

1. Valami gond lehet a prioritásaiddal a párválasztás folyamán, ha mindig idiótákkal hoz össze a sors.

2. Te magad vagy kissé zakkant, ebben az esetben próbálj kicsit türelmesebb lenni :)

Egyébként sokat segít, hogy amikor valamiben nem értetek egyet, akkor átgondolod, hogy ő miért is szeretne mást, mint te. Talán nem is olyan nehéz a közös nevezőt megtalálni, csak egy kis empátia kell hozzá.

2012. febr. 1. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!